Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Budapest élhető, szerethető...

Budapest élhető, szerethető város?

Figyelt kérdés
2018. okt. 5. 21:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mert te sza r helyen laktál. Minden kerületnek vannak jobb és rosszabb részei. Ez Soroksárra is igaz.
2018. okt. 15. 14:08
 22/25 Meton ***** válasza:
Talán így van. De én inkább azt látom, hogy a magas telekár miatt igyekeznek annyit beépíteni, amennyit csak lehet. Falun viszont akkora telkek vannak, hogy lehetetlen az egészet beépíteni, mégpedig egy pesti ház töredéke áron. Akinek kevés a pénze, annak a falu az igazi alternatíva. Mondjuk nekem azért jó, mert nem kell 20 évig tolnom a helelekbe a pénzem, mindent letudok 5 év alatt. Cserébe hasznosabb dolgokra is költhetek, például utazásokra. Kevesebb a nyomás a magas kiadások miatt, így kevesebb a stressz is. Az üzemanyag költség az egyetlen negatívum, arra több megy el, de még így is inkább, minthogy hitelekre költsek.
2018. okt. 16. 09:35
 23/25 anonim ***** válasza:
Túl nagy telekkel csak a munka van. Aki a földből él annak jó, de aki pihenni is szeret annak nyűg a nagy telek. Én a kis házat és hozzá a kis telket preferálom. Nem dolgozni akarok otthon a szabadidőmben.
2018. okt. 16. 16:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Igazad van, a nagy telekkel sok a munka. De az egészéghez kell, egész napi agytevékenység és ülő foglalatosság után a fizikai munka szükséges. Egyetem után elkezdtem építeni egy családi házat. Addig, ha üvegen át ránéztem egy náthás emberre, másnap már nekem is folyt az orrom. Gyakran volt tüdőgyulladásom és tüszős mandulagyulladásom. Mióta munka után a kertben dolgozgatok, semmi bajom. Már csak az egészségem miatt sem költöznék sem Budapestre, sem semelyik nagyvárosba.

2018. okt. 17. 22:09
 25/25 Meton ***** válasza:
Én sem szeretek extra munkát csinálni magamnak. Az udvarban az összes fát kivágtam. Prár bokor van, ami ember méretű, rózsa meg hasonlók. Jóformán csak füvet kell nyírni. De van, aki szeret kapálgatni, gazdálkodni, van egy kis veteményese. Túl sok munka még azzal sincs. De van egy ismerősöm, neki a munka mellett lovai vannak meg traktorjai. Hajnali 3-kor eteti az állatokat, utána megy dolgozni. Nem mintha szüksége lenne rá, de szereti a lovakat.
2018. okt. 18. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!