Milyen Appokat ajánlotok utazáshoz és miért?
Délkelet-Ázsiában szerintem nem érdemes túl sokat alkalmazásokkal bíbelődni. Éppen az a szépsége, hogy mindent közvetlenül oldasz meg, beszélgetsz a helyiekkel, benyomásokat gyűjtesz stb stb. Ettől függetlenül a kérdés tök jogos, nem kell hamut szórni a fejedre :)
1. Telepíts bármilyen tetszés szerinti pénzváltó alkalmazás. Amikor átlépsz egy határt és nem szoktad meg a helyi pénznemet még, akkor jól jöhet.
2. Ausztrália drága, de szálláson és kocsibérlésen lehet itt is spórolni. Használd a az alábbi két linket, ha vállalnál napi pár óra munkát szállásért és lakhatásért, illetve el tudsz vezetni egy lakóautót:
3. Ha booking.com, Agoda stb szállásfoglalót használsz, akkor csinálj előtte egy bonusway accountot. Ugyan az utazásod véget ér mire leveszed a bónuszaidat, de 3 hónap alatt szerintem szép összeget össze tudsz gyűjteni. App is van belőle, de én a webes verziót jobban szeretem: [link]
4. A legfontosabb!!! Dokumentáld milyen sört iszol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!