A világ legszebb helyeit akarom bejárni, mondanátok nekem városokat amik tényleg bámulatosak? Szerintetek melyik a legszebb hely a földön, mit ajanlotok?
Maldív?? akkor bármelyik putriba mehetsz ahol semmi sincs
általában nem a városok bámulatosak hanem a természet
a Fold telis tele van szebbnel szebb helyekkel, nincs olyan hogy egy, ot, tiz stb, gyonnyoru a Himalaja, egy sivatag, osi romok, cloud forest, egy tukan, egy langur, egy orchidea
erted mire akarok kilyukadni
"A pénz nem számít.."
Jóvan kismókus, lapozgasd tovább a középiskolás atlaszt.
Szerintem nem a nagyvárosok igazán szépek, hanem a különleges tájak, romvárosok, szép szigetek.
Mexikó és Ausztrália egy egész ország, mindkettő jó nagy területen, kb. mintha Európa látványosságaira kérdeznél rá. Maldív nagyon lapos, szerintem nem szép, akkor inkább a Csendes óceáni szigetvilág, pl. Bora Bora.
Első körben a világörökségi listákat nézd át, a többi már jönni fog magától. Szerintem egy élet nem elég a bejárásukra...
A szépség relatív. Pl a Tadj Mahal szép, de csak megfelelő helyről nézve, mivel valóságos szemét telep veszi körbe.
Kinek mi szép? Hegyek, városok, tenger/tó, erdő/mező. A közelben szép a Tátra, az Alpok, Krka Nemzeti Park, Plitvicei tavak, az Adria, Fogarasi havasok, szép egy egyszerű hómező a sarkkörön túl...vagy akár az országhatáron belül milliónyi hely.
Ha a pénz nem számít, akkor ha ráböksz egy helyre a térképen és odautazol, akkor biztosan fogsz látni valami szépet is. Lehet, hogy éppen egy szép óvárost fogsz ott találni, de lehet, hogy csak egy szép formájú sziklát. Neked mi a szép hely, az alapján válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!