Mekkora és milyen táskát használtok utazáshoz?
Figyelt kérdés
Nem bőröndre gondolok, hanem városnézéshez, kisebb túrákhoz használt táskára!2018. jan. 25. 02:43
1/6 anonim válasza:
Altalaban a laptoptaskam. Meg nem mondom hany literes, de 17-es laposnak valo, altalaban gond nelkul elferek benne.
3/6 anonim válasza:
Mi egy nagyon jó túra hátizsákot vettünk, és ezt használjuk. De van kisebb túra hátizsákunk is. Melyiket visszük sokmindentöl függ, ha gyerekekkel megyünk vagy egésznapos elemószia benne van, vagy útközben eszünk...
4/6 anonim válasza:
Kirándulás:
- 1-2 óráshoz - semmit
- hosszabbhoz - normál méretű hátizsákot
Városnézéshez:
- keresztben is hordható válltáska vagy csak simán belepakolok a párom hátizsákjába :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nekem is van laptop hátizsákom, de túl nagynak és melegnek érezném , ezért azt nem szeretném vinni :(
Ezeket a táskákat néztem ki:
Nem igazán tudom felmérni, hogy mennyire lehet elég egy ekkora táska.
Ismeritek esetleg valamelyiket? Mennyire tartósak?
2018. jan. 25. 14:18
6/6 anonim válasza:
Az 1. elég picinek tűnik. Ahogy látod a képeken, nem sok mindent lehet bele tenni. Ital, kaja, egy két apróság fér bele.
A 2-3. olyan iskolatáska féle. Legalábbis mi ilyesmit hordtunk. Ebbe több fér. Pl. egy váltás póló, pulóver is belefér.
De érdemes élőben megnézni, felpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!