Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mivan ha megjon?

Mivan ha megjon?

Figyelt kérdés
Sziaaaaasztok. Még soha nem volt meg a menstruációm de már van fehér folyásom régóta. Jövőhéten megyek strandra és félek hogy mivan ha pont ott jönne meg? Még kiszámithatatlan.:( Mit tegysk?
2018. máj. 31. 19:34
 1/3 anonim válasza:
0%

Uristenxd csak ugy nem fog megjonnixd

Gorcsolni fog a hasad elotte, de majd megtudod h mi a kulonbseg a menstruacios fajdalom es a hasfajas kozott. Hany eves vagy, miota van feher folyasod? Nekem 2 even keresztul volt feher, aztan jott csak meg, ne hidd azt h hipp hopp verezni fogsz

2018. máj. 31. 19:57
 2/3 anonim válasza:

1-es, mikor nekem először megjött, nem görcsöltem előtte és azóta sem jellemző rám szerencsére :) Ez minden nőnél másmilyen. Valaki tök jól elvan, nem fáj semmije, valaki pedig kb fel sem tud kelni és csak injekció hatására csillapodik a fájdalma.

Ha pedig a strandon jönne meg, akkor betét be, gatya fel és onnantól "napozol". Ha elég bátor vagy, kipróbálhatod a tampont is, azzal kb fél-egy órát tudsz a vízben is lenni.

2018. jún. 1. 00:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor nem fürdesz.

Ennyi a titok, vagy tamponnal.

2018. jún. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!