Hat az van, hogy kikoltoozunk Kozep-Angliaba es tok izgulok meg minden szoval ilyen eleg erdekes kerdes fog kovetkezni.. Szerintetek erdemes lenne? mert szerintem nagyon jo megminden csak picit felek mert ott teljesen mas mentalitasuak az emberek vagymi. legalabbis en igy tudom. 14 eves lany vagyok es kint folytatnam a kozepsulit megilyenek szoval tenyleg tanacstalan vagyok :) ... a kerdes ennel osszetettebb.. nagyon feljek, vagy sodrodjak a tortenesekkel? Jo knt angliaba? milyenek az emberek? Te kimennel ha lehetne? :9
Semmivel sem másabbak itt kint mint otthon az emberek. Én is 14 éves voltam amikor kiköltöztünk Angliába. Hogy érdemes-e?? Minek ez a kérdés ha már eldöntött tény hogy megy a család ki?? Félni nem kell, mert nem lesz különb az életed. Csak más nyelven fogsz beszélni, mást fogsz tanulni, és más dolgok lesznek fontosak. Itt sem viselkednek a fiatalok másképpen mint otthon..
21/L
2013. júl. 14. 19:23
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem megfog valtozni az eletem.. Uj kornyezet, uj iskola es uj baratok tehat roviden es tomoren UJ ELET! Es tudod miert? Mert tenni fogok erte. Uj ember leszek, es jobb ertelemben.. Emiatt is fontos nekem ez az egesz.. Na de visszaterve.. Azert gondoltam azt, hogy masok az emberek mert ugye Angliarol beszelunk.. Mas nyelv, mas mentalitas.. Azert kerdezem, hogy erdemes-e mert tudnom kell! Azt tudom, hogy Apunak menne a munka, es minden ugy szepen es jol alakulna.. de az ottani gyerekek, iskola kicsit megfelelmit. Koszi a valaszt :*
2013. júl. 14. 19:54
3/5 anonim válasza:
Hát alapvetően nincs új a nap alatt, más ország, más problémák, de ott sincs kolbászból a kerítés. Rengeteg a bevándorló mindenhol, tehát érkezésed az iskolában nagy feltűnést nem fog kelteni.
Kezdd el olvasgatni az angol újságokat, bulvárlapokat, hogy be tudj kapcsolódni a társalgásba.
2013. júl. 16. 00:49
4/5 anonim válasza:
Nem kell úgy elképzelni az ottani veled egykorúakat, hogy teát kortyolgatnak szabadidejükben feltartott kisujjal, és kirakóznak... Pont ugyanolyanok mint az itteniek. Jó mondjuk nem 100%-ig ide tartozik, de ha nem írtózol tőlük, nézz meg pár 1D funny moments-et. ŐK is hülyék, ők se teadélutánnal töltik az idejüket. Persze nem 14 évesek, hanem 16-21 éves korukról vannak fent dolgok, de ennyi idő alatt a fiúk nem változnak sokat viselkedésben, erről lehet egy kisebb elképzelésed hogy milyenek az ottani emberek.
2013. júl. 23. 17:31
5/5 A kérdező kommentje:
ma 17:31
Persze, tudom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd Nem is ugy képzelem el őket nyugiivan. Én birom az angolokat, és ismerem az 1D-t és imádom őket megminden szoval... :DDD De még nem tapasztaltam, szoval majd ha kimegyünk pontosan jövőhéten pakolűás azután indulás megminden. Tehűát szeptemberben kiderüül. deazért köszi<3
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!