Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nem megyünk nyaralni mert az...

Nem megyünk nyaralni mert az "felesleges pézkidobás". Ezek milyen emberek?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm állandóan arra hivatkozik, hogy ők nem mennek nyaralni, mert az pénzkidobás. Ők tescos colát isznak mert az ugyanolyan mint a coca cola csak az drágább. Másokat meg megszólnak. Cigire, új gyerek vállalásra mindig futja,mert az asszony nem akar dolgozni. Mit lehet tenni velük? Hogyan magyarázzam el, hogy ez így nem teljesen jó?
2018. máj. 9. 10:51
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%
Minden nap más szöveggel ugyan az a kérdés. Ennyire nincs saját élet,h feszt a másén kell agyalni? :D
2018. máj. 9. 13:37
 22/25 anonim válasza:
100%

Amúgy ha azt mondtad volna, ők a befőttes zöldborsót veszik meg a fagyasztott helyett, azt mondanám, oké, értem a problémát, de hogy NEKED ez miért probléma, azt még mindig nem.

De a kólát hozod fel példának. Nem azért, én is imádom a Pepsit, Coca-t, de tudom, hogy rossz. Szerinted a Coca-Cola mivel jobb, mint a Tescos lötty? Mindkettő szénsav és mesterséges íz. Úgy írod, mintha a márkás kólának magasabb lenne a tápanyag értéke.

2018. máj. 9. 16:54
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Mégis milyen jogon akarsz "tenni velük" akármit is?

Én bizony kirúgnálak az életemből, ha te akarnád megmondani, hogyan éljem azt.

2018. máj. 9. 17:03
 24/25 anonim válasza:

Más az értékrendjük,ennyi.

Amíg nem veszik védelembe a gyerekeket valamiért,addig nincs miért aggódni.

2018. máj. 9. 17:24
 25/25 anonim ***** válasza:

És ez neked miért probléma?

Inkább örülj,hogy helyetted is válalnak gyereket...te meg ihatsz cocát miköben nyaralsz.

Én a helyedben boldog volnék,hogy nyaralhatok és ihatok cocát,nem kell a tescora fanyalodni.

2018. jún. 8. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!