Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nem megyünk nyaralni mert az...

Nem megyünk nyaralni mert az "felesleges pézkidobás". Ezek milyen emberek?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm állandóan arra hivatkozik, hogy ők nem mennek nyaralni, mert az pénzkidobás. Ők tescos colát isznak mert az ugyanolyan mint a coca cola csak az drágább. Másokat meg megszólnak. Cigire, új gyerek vállalásra mindig futja,mert az asszony nem akar dolgozni. Mit lehet tenni velük? Hogyan magyarázzam el, hogy ez így nem teljesen jó?
2018. máj. 9. 10:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%
Miert kene barmit "megmagyarazni" nekik? Az o penzuk, ugy koltik el es arra amire akarjak. Ha valakinek a cigi fontosabb mint a nyaralas, az az o dolga, miert kene massal lattamoztatni a bevasarlolistat?
2018. máj. 9. 11:21
 12/25 anonim ***** válasza:
31%

Ki vagy te, hogy belebeszélsz más dolgába?

"Hogyan magyarázzam el, hogy ez így nem teljesen jó?"

Ne magyarázd el, mert senki sem kíváncsi a te ostoba véleményedre.

2018. máj. 9. 11:24
 13/25 anonim válasza:
58%

Ne törődj velük, más az értékrendjük mint neked, a tied a helyes, bárki bármit ír itt. De ne magyarázd meg nekik, úgyse akarják érteni, nekik az ő világuk egyszerűbb, igénytelenebb, de nekik ez a jó.

Örülj, hogy te nem ilyen lettél.

Azért elég furcsák a válaszok.

Az szüljön rakásra gyereket, aki keres annyi pénzt hogy eltartsa! Ne a mások munkája után, a mások által fizetett adóból akarjon eltartani csomó gyereket, mert az állam úgyis ad pénzt, nem hagyja hogy éhen haljon a gyereke.

De most tényleg nem látjátok, hogy vannak akik erre utaznak? Vagy csak én ismerek ilyeneket?Akik nem dolgoznak, mégis megélnek. Nem az a gond, ha valaki átmenetileg lesz munka nélkül, hanem akik nem is akarnak dolgozni, csak ingyenélők.

2018. máj. 9. 11:41
 14/25 anonim válasza:
86%

Nekik igy jó.

Van ismerősöm aki 20 év alatt tán 5x hagyta el a megyét egy egy napra, de szinte évente cserél szőnyeget, bútort stb.ő ebben leli ör[mét.

Sokfélék vagyunk és ez így jó.

2018. máj. 9. 11:43
 15/25 anonim válasza:
62%

kit érdekel?????

nem letojom, hogy mit csinál a másik?!

szüljön, ha akar.

te meg nyaralj, ha akarsz

2018. máj. 9. 11:48
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Olyan emberek, akiknek mások a prioritásaik, nem fontos nekik a nyaralás, hanem inkább más dolgokra költik a pénzüket. Ezzel az égvilágon semmi gond nincs, és ezt úgy mondom, hogy az utazás a legnagyobb hobbim és a legtöbb pénzem élményekre, utazára költöm tárgyak és anyagi javak helyett. Élj és hagyj élni, nem kell rájuk erőltetni, ha egyszer nem vágynak rá.
2018. máj. 9. 12:00
 17/25 anonim ***** válasza:
19%

Mindaddig hagynám őket a kis pocsolyájukban dagonyázni,míg konkrétan nem nekem dumálnának, hogy miért költöm ilyenekre a pénzemet.

Mindenkinek más az értékrendje,ki nem $zarja le őket. Én is inkább elutazgatom azt a penzt amit megkerestem, mint később gyógyszerre költsem.

Nekik ez így pont jó. Legye nneked is az.

2018. máj. 9. 12:21
 18/25 anonim ***** válasza:
20%

A nyaralás szerintem is felesleges, plánne a több százezres, vagy millós utak, sokezer km-re. Én se költenék rá. Ellenben telefont 2-3 évente cserélek (bár a mostani nagyon jó, ezzel hosszabb távon tervezek), autóra nem sajnálok költeni, mondjuk úgy, hogy amit más elszór nyaralásra, én azt az autóra költöm. Évente nyaralgatni hülyeség szerintem, pihenni otthon is tudok, rezsiköltségen, és nem 5-6 ezer ftból ebédel meg a család, mint ha nyaralni lennénk.

Gyerekem egy van, max még egyet szeretnék, de az se tuti. Egyet ha becsülettel felnevelek, úgy, hogy mindent megkapjon, és ne kelljen "fillérb@$zózni" minden hó végén, akkor már rendben vannak a dolgok. A nyaralás egy felesleges luxus, aki teheti és igényli, menjen, csinálja, én inkább rajzolok helyette autóval egy "gumifánkot" a főút közepére minden nap, és évente két garnitúra kerekez dobok kukába, ha megtehetem. Kinek a pap, kinek a paplan...

2018. máj. 9. 12:21
 19/25 anonim ***** válasza:
50%
Kit érdekel? Mit foglalkozol velük ? :D
2018. máj. 9. 12:28
 20/25 anonim válasza:
Miért kellene neked bármit tenni velük?
2018. máj. 9. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!