Milyen Couchsurfing tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék egyedül utazni, úgy gondolom a Couchsurfing alkalmazás ebben nagy segítségem lehet. Mégis nehéz először elindulni. Nektek milyen volt az első utatok? Tudnátok jó tanácsokat adni? Azon is gondolkoztam, hogy lehet, hogy elsőre egy magyarországi kisebb utat kéne kipróbálnom, hogy itthoni környezetben lássam meg, hogy milyen. Erről mit gondoltok? Illetve érdemes lenne-e akár csak egy CS eseményre elmenni kezdetnek?2018. máj. 1. 12:47
1/5 anonim válasza:
Ne feledd, hogy nincsen ingyen ebéd!!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, természetesen nem feledem. Úgy terveztem, ha engedik használni a konyhát, bevásárolok és magam készítek finom falatokat.
2018. máj. 1. 13:38
3/5 anonim válasza:
Basszus! NEM az étkezésre vonatkozott a fenti intelem.
4/5 D. Brasco válasza:
Elöször olvass már utana hogy miről is szolna ez a kanapészörf dolog mert már most látszik hogy fogalmad sincs az egeszről!
5/5 anonim válasza:
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak, bátran vágj neki! Meglátod a világon milyen segítőkész és kedves emberek várnak!
Utaztam Máltára, Párizsba, Ausztriába, Rómába, Indiába, stb...
Ha először a környéken akarod kipróbálni, de mégse Magyarországon, csak kicsit lépd át a határt valamerre... hátha kapok tőled egy requestet, szívesen látlak.
Van magyar CS csoportom is a Facebookon, tapasztalatok megosztására, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!