Couchsurfing-nél a szállásadónak illik valamilyen ajándékot vinni?
Mi szoktunk fogadni embereket. Elotte kitakarítjuk a szobát, vacsorával várjuk az embereket. Reggelire ehetik a mi kenyerunket és mogyorókrémet/vajat/nutellát/lekvárt, tejet, kávét, stb... Tévét nézhetik, van Netflix. Aki szeretné és ha ráérunk, akkor korbevezetjuk a városban. Itthon használhatják a furdoszobát, tusfurdot. Azért elég jól esik, ha a másik oldal is gondol ránk és hoz valami apróságot. Egy német sráctol német sort kaptunk, az argentin lányoktól csokit, a svéd srác meg meghívott kajálni minket.
Én nem várok el sok dolgot a vendégetol. Igazából 2 szabály van, az egyik, hogy cipovel nem megyunk be a lakásba, a másik, hogy a wc tetejét hajtsák le, mert nem szeretném ha a macska beleugrana.
Sose utazom feladott poggyásszal, mindig a reptéren veszek valamit. Egyébként nem kötelező, de jólesik. Én is rengeteg embert fogadtam, legtöbben hoztak valami apróságot - és nem tárgyat szerencsére, valami random porfogónak biztosan nem örülnék és kétlem, hogy mások igen.
Első voltam.
Hát sajna nem vagyok egy konyhatündér :D még a saját konyhámban csak-csak elboldogulok, de más konyháját inkább nem gyújtanám fel. Amilyen a formám nekem tuti összejönne :D max meghívom majd kajálni vhova.
én is arra gondoltam, hogy megpróbálkozok itthon venni valamit, és ha kidobatják a reptéren max nézek valamit a duty free-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!