Ti merre voltatok legmesszebb autóval? Milyen tapasztalataitok vannak?
Nagyon szeretek autóval utazni. Tudom hogy egy hosszabb ut azért egészen más. Nagy álmom például Isztambulba Moszkvába kocsival eljutni. Természetesen nem egyedül :) tapasztalataitok ezzel kapcsolatban ?
Tudom hogy olcsóbb és gyorsabb lehet a repülő de most nem ezen van a hangsúly és a két város csak példa. Írországot is lehetne példa.
North Cape-től a Peloponnészoszi-félsziget-ig jártam autóval (najó, tőlünk északra csak lakóautóval).
Nekem többnyire pozitív tapasztalataim vannak, de ha egyedül vezetsz, napi 8-10 óra nagyon max! nagyon rossz vége lehet ha nem áll meg az ember aludni...
(Ez utóbbi lakóautónál egyszerűbb, hárman voltunk, és így simán tudtunk menni egyhuzamban egy teljes napot, ha éppen haladni akartunk... Persze általában megálltunk minden hülyeségnél :D)
1600 km volt a leghosszabb utam, aztan par nap mulva ugyanennyi vissza. Egyedul mentem, 2-3 orankent alltam meg, neha csak cigizni egyet (kocsiban nem gyujtok ra, budos lesz), neha WC, vagy kaja. Este aludtam egy panzio-szerusegben, reggel 7 korul indultam tovabb.
Nagyon szeretek vezetni, kikapcsol, pihentet, megnyugtat.
Sopron-marseille kb 1400km egy szakadt Peugeot Boxerrel. Kalandos volt. Azzal kezdtük hogy az első 10km után egy széles szigszallaggal beragasztottuk a tolóajtón lévő rést, ahol süvített be a menetszél. 4en voltunk, a hátsó üléssor helyett egy franciaágy matrac, amin aludni terveztünk.
Így utólag azt mondom soha többet 1000km nél messzebbre, csakis repülővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!