Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne féljek?

Mit tegyek, hogy ne féljek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

12 éves fiú vagyok. Holnap megyek apukámhoz. Elvileg ma mentem volna, csak anyukáp elaludt egy órával, és lekéstük a buszt... Anyukám csak a pályaudvarig kísért volna, onnantol 3 órát egyedül utaztam volna. Mivel ma lekéstük a buszt, ezért holnap 17:30-kor induló busszal megyek. Csak annyi a probléma, hogy az a busz 20:30-ra ér be sötétben. A telefonomon nincs pénz, anyukám nem ért rá tenni. Estefele elég kihalt a vidéki pályaudvar, és apukám is szokott negyed órát késni. Az sajnos nem megoldható, hogy legyen velem kísérő, és az sem, hogy máskor menjek... :(

2017. dec. 27. 20:50
 1/7 anonim válasza:
Ne legyél feltűnő, ne bámulj senkit,és legyél olyan helyen inkább ahol több ember van.
2017. dec. 27. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Hát ne késsen apukád. Legyen inkább ott vonatérkezés előtt negyedórával, hogy biztosan időben várni tudjon téged. Anyukád helyében én keresztben nyelném le, ha sötétben nem várna az állomáson. Felnőtt férfi, induljon el idejében, és ne késsen!
2017. dec. 27. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Mellesleg holnap délutánig anyukád még bőven rakhat a telefonodra. Ki sem kell hozzá mozdulni, a szolgáltatók netes oldalán is fel tudja tölteni a telefonodat bankkártyáról.
2017. dec. 27. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Anyukám egész délelőtt dolgozik, épp, hogy ki tud vinni a buszhoz. Apukám meg mindig késik, azt mondja, üljek le a padra, és várjam meg. Nappal ez nem is gáz...
2017. dec. 27. 21:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy látom van neted. Anyád töltsön rá pénzt most.
2017. dec. 27. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyire nagyon vidék az a hely, ahová 3 órás az út busszal?
2017. dec. 27. 21:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Mohács. Wi-Fi-ről vagyok.
2017. dec. 28. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!