Megint lezuhant egy repülő és nekem két hét múlva utaznom kell! Mit tegyek, hogy ne féljek?
Már sokat repültem, legalább 30at oda-vissza, de minden egyes úton egyre jobban rettegek tőle,mert minél többet utazom annál nagyobb az esélye, hogy egyszer baj lesz... és most olvastam, hogy lezuhant egy ma ( [link] és nagyon megijesztett. :S:S Legközelebb 2 hét múlva utazom repülőn! és már most félek. :S:S Mit csináljak? Vegyek be valami altatót,nyugtatót az útra?? De nem hosszú út, nagyjából 1 óra és annak a hatása tovább tart,nem?? És ha megérkeztem nem kéne fáradtnak lennem... Segítség:((
19/L
Örülj neki, hogy lezuhant most egy gép.
A statisztikai számok szerint elég ritka, amikor egymás után zuhannak a gépek. Most lezuhant egy, akkor jó eséllyel az elkövetkező rövid időben nem fog. Persze ez nem szentírás, de "vélelmezhető". :)
Amúgy miért nem attól rettegsz, hogy elüt az autó, és szörnyethalsz? Csak mert arra sokkal nagyobb az esély.
Vagy a busz, amellyel közlekedsz (ha közlekedsz) karambolozik. Mert ez is sokkal valószínűbb...
Informálódj a repülésbiztonságról, és talán megnyugszol kicsit...
Én jövő héten 4-szer repülök, de nem aggódom.
Neked sem a repülőkkel kellene foglalkozni, hanem magaddal, konkrétan hogy miért félsz ennyire a haláltól. Rendezz el mindent magad körül, hogy ha jön a záróra, akkor tiszta szívvel gondolhass vissza a remélhetőleg tartalmas életedre.
A temetők tele vannak pótolhatatlan emberekkel.
édesem, én egy légifolyosó alatt lakom, kb 5 percenként szállnak el a házunk felett a gépek, és képzeld még egy sem zuhant rám.
a légi közlekedés még mindig a legbiztonságosabb. ritkán van baleset, ha van, akkor is csak azért tudósítanak róla, mert nem 2 ember hal meg benne, mint mondjuk egy autóbalesetben, hanem 200.
na, ne foss kisanyám. van 1 valag ember aki még soha életében nem utazott repülőn, és minden álma. szerinted ő erre gondolna? hát nem hinném.
tudod, fenn még senki se maradt :)
én 2 hét múlva megyek Berlinbe, először fogok repülőn ülni.
és már alig várom!!!
én úgy fogom csinálni, hogy max hangerőn a kedvenc zenéimet hallgatom és bámulok ki az ablakon.
am nem nagyon értem, hogy mitől parázol, ha már 30x ültél repülőn, és még 1x sem zuhant le, nem valószínű h pont most fog...
szal én csak azt tanácsolom, hogy rakj be magadnak olyan zenét, ami megnyugtat és inkább élvezd az utat:D
"először fogok repülőn ülni. ...
én úgy fogom csinálni, hogy max hangerőn a kedvenc zenéimet hallgatom...."
Hát ez nem fog menni. A fel- és leszállás a legveszélyesebb, és ezalatt nem lehet elektronikus kütyüket használni. De ha megengedik pl. szájharmonikázhatsz, fütyülhetsz :-)
09.22:
Tényleg nem lehet zenét hallgatni közben, úgyhogy ezt beszívtad. De az ablakon attól még kibámulhatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!