Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Megint lezuhant egy repülő és...

Megint lezuhant egy repülő és nekem két hét múlva utaznom kell! Mit tegyek, hogy ne féljek?

Figyelt kérdés

Már sokat repültem, legalább 30at oda-vissza, de minden egyes úton egyre jobban rettegek tőle,mert minél többet utazom annál nagyobb az esélye, hogy egyszer baj lesz... és most olvastam, hogy lezuhant egy ma ( [link] és nagyon megijesztett. :S:S Legközelebb 2 hét múlva utazom repülőn! és már most félek. :S:S Mit csináljak? Vegyek be valami altatót,nyugtatót az útra?? De nem hosszú út, nagyjából 1 óra és annak a hatása tovább tart,nem?? És ha megérkeztem nem kéne fáradtnak lennem... Segítség:((

19/L

2010. ápr. 10. 11:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
Furán hangozhat, de gondolj arra, hogy ez az a helyzet amit nem tudsz uralni, mert nem te vezeted a gépet, nem te tartod karban, nem rajtad múlik semmi. A maximum amit tehetsz, hogy elfogadod a sorsod. Godnolkodj pozitívan és ne gondolj rossz dolgokra, gondolj arra, hogy még biztos van feladatod az életben, úgyhogy nagy baj nem történhet veled. És különben is, csak egy órás repülőútról van szó. Napjában több száz vagy ezer járat indul, szerintem ez elég megnyugtató adat, hogy mindig földet érnek. :) Nyugi, relax. :) Örülj, hogy repülhetsz, hiszen csodálatos látvány amit föntről látsz. Kérd magad ablak mellé és add át magad a látványnak, mert az semmihez sem fogható. :) Gondolj a légiutaskísérőkre, akiknek az a munkájuk, hogy nap mint nap repülnek fel s le, mégsem aggódnak. :)
2010. ápr. 12. 13:33
 12/13 anonim válasza:
Ja, és jó utat! (utsó válaszoló)
2010. ápr. 12. 13:33
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm,próbálom majd pozitívan átélni a repülést:)
2010. ápr. 12. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!