Olyan felénk vagyok, mit csináljak hogy ne féljek?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán fordul elő, hogy 4-5 órát alszom, tegnap este őszintén mondom megtudtam egy rossz hírt, és azon járt az agyam és elkezdtem felni. 22:30 tol már az ágyban voltam de mindig beveszek 2 SEDATIF PC-t. Nézem az órát 00:10., kérdezem magamtól aludtam én egyáltalán? Mert nem emlékszem. Aztán 00:30 kor bevettem a Forever Royal Jelly tablettát az mindig hat gyorsan, most az sem hatott gyorsan. Közben 3 csésze tejet ittam, de a tejbe tettem 1 kanál mézet mert azt mondjak hogy az segít. Az sem segített mindjárt. Mitől lehetett ez hogy nem tudtam elaludni? Sokat gondolkodtam azon amilyen rossz hírt tudtam meg és azon járt az agyam. Nagyon felek ilyen dolgoktól, hogy nem aludtam annyit amennyit kellene. Mi a véleményetek? Várok normális válaszokat és nem olyanokat hogy forduljak pszichiáterhez. Köszönöm szépen a normális válaszokat.2017. dec. 27. 10:53
1/3 anonim válasza:
Az ok stressz, félelem, ahogy írod.
Lehet úgy élni, hogy fél az ember olyan dolgoktól ,amik bekövetkezhetnek, de nem érdemes. Ha megtörténik akkor úgyis megtörténik, ha nem, akkor nem. El kell engedni ezt a félelmet (vagy legalábbis félre tenni) és arra koncentrálni, hogy vannak fontosabb dolgok is, mint sokszor irreális dolgokon kattogni.
Én régebben a jövőtől féltem, amiatt nem bírtam aludni. Most a jövőben vagyok és visszagondolva semmi értelme nem volt rettegni.
2/3 anonim válasza:
Jól mondja az első, azért szorongsz, mert a jövőben élsz és nem a jelenre koncentrálsz. Nekem ez az év volt ilyen, állandóan a jövőn kattogtam, mert nem tudtam, hogy mi lesz velem (továbbtanulás). Pszichológus is kellett hozzá, hogy jobban legyek. És az, hogy megtaláltam, mit szeretnék csinálni. Te is arra figyelj főként, hogy most mi zajlik körülötted és ne tervezz sokat előre, mert tényleg bármi megtörténhet. Felesleges félni, csak magadat emészted fel, miközben lehet, hogy meg sem történik az a bizonyos dolog.
3/3 A kérdező kommentje:
Elolvastatok azt a hosszú szöveget?
2017. dec. 27. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!