17 vagyok,2 éve egy csomót fedeztem föl a herémnél annak is az alján megijedtem ezért szóltam apámnak aki azt mondta hogy ne feljek csak akkor szóljak ha nagyon fáj azóta nem és megnyugodtam bíztam benne hogy igazat mond. Szerintetek jól tette?
Figyelt kérdés
Aztán nem olyan rég észrevettem hogy már 2 csomó van ott mind2 olyan borsó méretű de az új az vmivel kisebb, ismét szóltam a szüleimnek és holnap megyünk dokihoz és nagyon félek attól hogy lehet túl későn vettük észre és sokáig hallogattuk ( nem fáj semennyire srm ott) Mire számítsak? Kinek volt hasonló esete?2015. jan. 11. 18:13
1/1 anonim válasza:
a heredaganat kialakulásának a kezdetén egyáltalán nem fáj, bár ha már 2 éve megvan akkor nem hiszem hogy nagy lenne a gond , sajnos még csak most kezdem majd az orvosit szóval nem tudhatok mindent:DD
menj el urulógiára és minden kiderül , jobb félni mint megijedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!