Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Csak én vagyok úgy, hogy...

Csak én vagyok úgy, hogy gondolatban ezerszer jobb utazni, mint a valóságban?

Figyelt kérdés
New York, Szicília vagy Egyiptom is nagy csalódás volt, pedig gondolatban annyira jól elképzeltem hogy milyen lesz, de a valóság teljesen más volt.
2017. okt. 9. 22:50
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

# 18

Ugyan a legtöbb utazást nem élveztem, talán nem is való nekem az utazás, de még így is megpróbáltam kiélvezni, és soha nem interneteztem, pláne nem válaszolgattam a GYK, ha már egyszer annyira jó az az út. Veled is baj lehet, ha egy olyan élvezetes utazás mellet, van időd a GyK-n osztani az észt.

Utolsó: köszönöm. Jól írta az egyik válaszoló, az utazást nem szeretni, egyet jelent a szentségtöréssel.

2017. okt. 10. 21:06
 22/29 anonim ***** válasza:
67%

Ide jott dicsekedni a kerdezo, na ezen jot nevettem :D :D arctalanul, nevtelenul idegeneknek dicsekedni? Ennek mi ertelme volna? :)

Amugy sztem is az van, hogy nem szeretsz utazni. En pl imadok utazni, na de a ki es becsomagolast en is ruhellem. Tegnap jottem haza egy utrol, a poggyaszom meg itt van meg felig tele :))

2017. okt. 11. 14:55
 23/29 anonim ***** válasza:
16%
A kérdezőnek akkora -mindent- fikázó arca van, mintha ő szopta volna hegyesre a piramisokat...
2017. okt. 13. 04:48
 24/29 anonim ***** válasza:
58%
Mert? :D Én pl. magasra teszek a piramisokra, akkor most nekem is nagy az arcom? :D
2017. okt. 13. 10:12
 25/29 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Te csak simán csak egy hazai bunkó vagy.
2017. okt. 15. 05:32
 26/29 anonim ***** válasza:

Ja, tehát ha nem érdekelnek mondjuk példának okáért a piramisok, akkor egy >>>hazai<<< bunkó vagyok. Van valami összefüggés az egyiptomi látványosságok és a bunkó vagy a hazai között? Melyikből jön melyik? Azzal válok hazai bunkóvá, hogy nem érdekelnek a piramisok, vagy a hazai bunkóság megléte miatt nem érdekel egy piramis sem?

Ha nem érdekel mondjuk a kölni dóm, akkor mi vagyok? Méretes tahó? Vagy ott nincs szankció?

És ha nem akarom látni az aggteleki cseppkőbarlangot, akkor meg sorosista hazaáruló vagyok?

Mi van ha nem akarom látni New Yorkot? Akkor mi vagyok?

Egyébként ez a te isten adta jogod, hogy megmondd, mások micsodák, ha nem érdekli őket valami?

Komolyan érdeklődök.

2017. okt. 15. 11:07
 27/29 A kérdező kommentje:
Utolsó: ne foglalkozz ezzel az alakkal. Az ő szemében, aki nem szeret utazni, meg kultúrákat megismerni, az bunkó, tanulatlan, nagyképű, szürke, unalmas stb. Ez a szép ebben a csodálatos, és sokszínű világban! Sokfélék vagyunk, és el kell fogadnunk egymást. Neki minket, nekünk pedig őt.
2017. okt. 16. 03:14
 28/29 anonim ***** válasza:
55%

"17 éves vagyok, az utazásaimat a szüleim fizették"

Egy elkényeztetett, minden évezredes kulturális örökséget fikázó kis senki vagy, akinek nyomja a tojáshéj még az alul hordott agyát...

2017. okt. 16. 08:34
 29/29 A kérdező kommentje:
Te meg irigy. Az elkényeztetett meg mindig jobb. :3
2017. okt. 16. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!