Kemény merev bőrönd vagy a textil jobb?
Repülőre feladásra és kezipoggyásznak.
A kézinek textilt gondoltam mert azon vannak kìvül is zsebek.
Melyik a jobb szerintetek és miért?
Teljesen mindegy az anyaga. A dolog attól függ, mennyit utazol. Ha évente egyszer, akkor jöhet bármi. Ha évente sokszor, akkor valami tartós.
Véleményem szerint nincs rosszabb a merev falú cuccoknál. Ridegek, csúnyák és unalmasak. Ráadásul ha icipicivel nagyobbak, mint a megengedett méret, megszívod. Nem egy szerencsétlent láttam már küszködni azzal, hogy betuszkolja a kemény kézijét a ketrecbe, ami nem ment.
Feladottnak keményet, de csak drágát, hogy ne törjön össze olyan könnyen... (dolgoztam reptéren, láttam elég törött bőröndöt)
Kézipoggyásznak csak textilt. És nem az anyaga miatt. A kemény bőröndöknek általában 4 kiálló kereke van, a textilnek pedig 2, ami majdnem egy síkban van a bőrönddel. A kemény kisbőröndök tapasztalatom szerint az esetek 90%-ában nem férnek bele kerekestül a size wise-ba, ami miatt nem egy utas fizetett már büntetést (nem csak fapadon)
A kemény, merev mindenképpen jobb.
...ja, hogy utazás kategória és bőrönd. Bocs :D
Viccen kívül: feladottnak márkás, kemény falú, ahogy előttem is mondták (nekem American Tourister van), kézinek meg külső zsebes textil, vagy pedig hátizsák, ami összenyomható, ha fapadoson utazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!