Wizz air ingyenes kézipoggyász help?!
Figyelt kérdés
Juliusban wizz airrel fogok utazni. Van egy borondom amit tavaly is vittem wizz air en de akkor kifizettem a nagy kezipoggyasz dijat. A kis kezipoggyasz maximum 42x32x25 lehet. Na az en borondom 42x31x15 os de viszon ez egy rendes gurulos huzhato kemeny oldalu borond nem pedig egy hatizsak. Ezt ingyen felvihetnem a gepre? Elvegre a maximum mereteken belul van csak aggodok h belemkotnek ha meglatjak h ez nem hatizsak hanem egy rendes borond csak mini.2017. jún. 8. 15:42
1/4 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a bőröndöd anyaga. Nincs előírás a színére, szagára, gyártójára sem.
Ha belefér a megadott mérethatárba, mehet.
Bár... te tudod miért jobb egy kemény dobozszerű valami, mint egy sima hátizsák.
2/4 anonim válasza:
Ha megfelel a méret és a súly, akkor mehet, semmi gond nem lesz.
3/4 anonim válasza:
HA elolvastad a szabályzatot, akkor láthattad, hogy nincs arra vonatkozó kikötés, hogy a kézipoggyász csak és kizárólag hátizsák lehet.
4/4 anonim válasza:
csomó bőröndös utastársam volt ingyenessel mikor utaztam, semmi para, méretre legyen annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!