Rewolt kérdése:
A bőröndbe rakhatom?
Figyelt kérdés
Vinni szeretnék Amerikába gulyáskrémet az ottani családtagjaimnak,de nem tudom hogy lehet-e tenni a bőröndbe. Ha igen akkor van valami korlátozás, gondolok olyanra hogy csak megadott mennyiséget lehet vinni.. Stb (Ha lehet, akkor 15-20db-ra gondoltam)2017. jún. 21. 00:48
1/5 A kérdező kommentje:
Swiss air-el utazok Zürichbe és onnan Edelweiss Air-el Amerikába
2017. jún. 21. 00:53
2/5 anonim válasza:
kézipoggyászba nem viheted, a feladott bőröndbe lehet. Bár én csak angliába vittem erőspistát és gulyáskrémet
3/5 anonim válasza:
Elmèletileg az Usa-ba semmilyen èlelmiszert, illetve élelmiszer jellegű kèszìtmènyt sem vihetsz be.
4/5 anonim válasza:
Nem vihetsz be élelmiszert, ha kiszúrják, elveszik a határon.
5/5 anonim válasza:
Elviheted, ha gyarilag van becsomagolva nem lesz semmi baj, legfeljebb akkor ha szetpattan a levegoben. Nem igaz hogy semmi ennivalot nem szabad bevinni, hust, gyomolcsot, felvagottat, nem szabad, de d gyarilag becsomagolt fuszer nem problema. En is tobbszor vittem, guylaskremet, piros aranyat, amig nem tudtam meg hy ezeket USAban is lehet venni. Azota inkabb itt veszem, egy Parthenon nevu cegtol. Ott veszem a Pick szalamit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!