Aki repülővel költözött ki (a méret és súly miatt kérdezem) hány bőröndbe/utazótáskába/akármibe fért bele a cucca?
Tudom, hogy ez nagyon sok mindentől függ, de kíváncsi vagyok.
Főleg olyanok válasza érdekel, akik "mindent vittek", tehát örökre vagy legalábbis jó néhány évre költöztek, de persze írhat bárki.
Egy évre mentem el egyetlen bőrönddel. Elég volt.
Odakinn vettem minden fontos dolgot meg. Ruhát, edényt, kabátot. Megtehettem, pedig nem fizettek halálra.
Persze ehhez meg kell tanulnod egyfajta alázatot: különbséget kell tudnod tenni fontos és nem fontos dolog közt. Ha ezt nem sajátítod el, 5 bőrönd is kevés lesz.
Nemrég volt egy hasonló kérdés -n ott azt írta az egyik válaszoló, hogy mivel sok holmijuk volt (végleg költöztek), nekik jobban megérte egy nagycsomag szállító céggel kivitetni a holmijukat - ők meg mentek repülővel :-)
Persze nyilván ez helytől is függ - pl. Amerikára nyilván ugyanez nem igaz :-)
Nekem egy feladott poggyászom volt (egy sporttáska) és egy kézipoggyász méretű hátizsák+laptop.
Egy váltás ágynemű, a legfontosabb ruháim, pár könyv, amiktől nem tudtam megválni, dokumentumok (bizonyítványok, banki papírok, stb.). Alapból nem volt rengeteg cuccom, utálom feleslegesen halmozni a dollgokat, de azért volt miből lefaragni :)
A ruháim nagy részét a barátnőim szétválogatták, a többi ment a Vöröskereszthez. A könyveim, edényeim, bútoraim, stb, amik az albérletemben voltak, pedig a szüleimhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!