Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hol élnél az alábbiak közül?...

Hol élnél az alábbiak közül? Dánia, Svájc, Japán, Kína, Oroszország, Ausztrália. Indokold döntésed!

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 21:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Ausztráliában szívesen élnék, ha nem lenne olyan messze, de ott legalább meg tudnám értetni magam. Így maradna Svájc, ha vmit választani kell, és megtanulnám a nyelvet legfeljebb. Kína, Japán, Oroszország nálam szóba sem jöhetne.
2010. jún. 16. 14:48
 32/38 Team China! válasza:
71%

KÍNÁBAN!

És azért, mert minden Kínával kapcsolatos dolgot imádok, a nyelvet is tanulom.

2010. jún. 29. 04:07
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Svájc és Dánia, mert Európában vannak és nagyon fejlett országok... :)
2010. júl. 13. 11:45
 34/38 anonim válasza:
1. Svájc- jó munkalehetőség, jó környezet, befogadnak(Japanban azért eléggé kilógnék a sorból:) ), én már voltam ott, nagyon jó tapasztalataim vannak az országról(például nem rabolnak ki a cigányok mint itthon- tudom, van azért bűnözés, de némely városban, pl Fribourg, még sosem féltem este kimenni az utcára )
2011. aug. 3. 12:45
 35/38 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, tök jó, hogy így egy évvel később esett le, hogy azt írtam: egyik ország nyelvét sem beszélem. Miközben beszélek angolul :D Jó, mindegy, akkor is maradok Dániánál vagy Svájcnál, hiába hogy Ausztráliában nem lennének nyelvi gondjaim, de Európából nem szívesen mennék el.
2011. aug. 3. 12:54
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Én az elkövetkezendő pár éven belül tervezek Ausztráliába költözni, szóval nálam abszolút első. Svájcot imádom, bátyám lakik ott, voltam kint nála, fantasztikus a hely, az emberek, minden. Japánba és Kínába nem mennék (bár tesóm őket is dícséri), valahogy nem jön be. De Dánia érdekes lehet, Oroszország szintén! De ott max pár évre, letelepedni nem tudnék ott.
2012. jan. 12. 01:53
 37/38 anonim ***** válasza:
dániába mert közel van a skndináv országokhoz
2012. jún. 9. 13:19
 38/38 anonim ***** válasza:
🇦🇺
febr. 3. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!