Hol élnél az alábbiak közül? Dánia, Svájc, Japán, Kína, Oroszország, Ausztrália. Indokold döntésed!
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 21:07
31/38 anonim válasza:
Ausztráliában szívesen élnék, ha nem lenne olyan messze, de ott legalább meg tudnám értetni magam. Így maradna Svájc, ha vmit választani kell, és megtanulnám a nyelvet legfeljebb. Kína, Japán, Oroszország nálam szóba sem jöhetne.
32/38 Team China! válasza:
KÍNÁBAN!
És azért, mert minden Kínával kapcsolatos dolgot imádok, a nyelvet is tanulom.
33/38 anonim válasza:
Svájc és Dánia, mert Európában vannak és nagyon fejlett országok... :)
34/38 anonim válasza:
1. Svájc- jó munkalehetőség, jó környezet, befogadnak(Japanban azért eléggé kilógnék a sorból:) ), én már voltam ott, nagyon jó tapasztalataim vannak az országról(például nem rabolnak ki a cigányok mint itthon- tudom, van azért bűnözés, de némely városban, pl Fribourg, még sosem féltem este kimenni az utcára )
35/38 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, tök jó, hogy így egy évvel később esett le, hogy azt írtam: egyik ország nyelvét sem beszélem. Miközben beszélek angolul :D Jó, mindegy, akkor is maradok Dániánál vagy Svájcnál, hiába hogy Ausztráliában nem lennének nyelvi gondjaim, de Európából nem szívesen mennék el.
36/38 anonim válasza:
Én az elkövetkezendő pár éven belül tervezek Ausztráliába költözni, szóval nálam abszolút első. Svájcot imádom, bátyám lakik ott, voltam kint nála, fantasztikus a hely, az emberek, minden. Japánba és Kínába nem mennék (bár tesóm őket is dícséri), valahogy nem jön be. De Dánia érdekes lehet, Oroszország szintén! De ott max pár évre, letelepedni nem tudnék ott.
37/38 anonim válasza:
dániába mert közel van a skndináv országokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!