Hol élnél az alábbiak közül? Dánia, Svájc, Japán, Kína, Oroszország, Ausztrália. Indokold döntésed!
Kína, mert beszélem a nyelvet.
Japán, mert kedvesek az emberek.
Dánia - nem, mert egyedül lennék, mint a kisujjam;
Svájc - nem, mert du 4-kor zár még a kocsma is;
Japán - nem nagyon, mert nem beszélem a nyelvet, de azért megnézném az országot;
Kína - dettó;
Oroszország - igen, laktam ott pár évet és a legszebb emlékeim ehhez az országhoz kötnek. Visszamennék még akkor is, ha időközben tudatosult bennem az a rengeteg igazságtalanság, ami ott minden nap megtörténik;
Ausztrália - igen, beszélek angolul és érdekel a hely is. Bár, ha lehetne választani, akkor inkább Kalifornia.
Ezek közül jártam Japánban,Ausztráliában,Svájcban és Dániában.Legjobban Ausztrália tetszett,tehát ott élnék. Gyönyörű környezet,meg minden.
15/L
Dánia-túl északon van
Svéjc-még jobban északon vanxd.
Kína-nem szeretem a nagyon sok emert és utálom a nyelvüket.Amúgy egész Kínát utálom.
Japán-semmi nem vonz oda
Oroszaország-délebbi részére elmennék nyaralni.
Ausztrália-Ezt választanám-érthető nyelv.Meleg időjárás,Óceánok-tengerek.
Sorrendben
Mo: mert szeretem, akármilyen kis koszfészek
Japán: mert nagyjából beszélem/olvasom
Kína: mert tetszik a kultúrájuk, nyelvük nem nehéz csak az írásuk, de nekem már az se lenne annyira nehéz
Oroszország: mert kicsit beszélek és mert hűvös hely (nem bírom a meleget
Svájc: szép, rendezett
Dánia: végső eset
Ausztrália: túl meleg nekem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!