Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » BALATON-láz. Csak számomra...

BALATON-láz. Csak számomra érthetetlen?

Figyelt kérdés
Nem azzal van gondom, hogy a magyar ember ragaszkodik az egyetlen tengerre emlékeztető állóvízhez ami kis hazánkban fellelhető. Még csak nem is azzal, hogy sokakat egy letűnt kor nosztalgiája köt oda. Ízlések és pofonok. De az olyan kijelentéseket nem tudom mire vélni, mint: "Ha nyár akkor Balaton". Miért olyan magától értetődő? Miért elvárás jóformán, hogy odamenjen az, aki belföldi nyaralást tervez? Magyarországon számos olyan kis- és nagyváros van, amelyek csodálatos adottságokkal rendelkeznek és sokkal színesebb lehetőségeket kínálnak a pihenni vágyó számára. És mégis a BALCSI az egyetlen és örök sláger, mintha valóban semmi más nem létezne. Hogy lehet ilyen beszűkült a magyar? (Tisztelet a kivételnek természetesen)

2017. júl. 30. 01:46
1 2
 11/13 anonim válasza:
44%
Örülj hogy mehetsz a balatonra és nem a napon kell 50fokba a tetõn dolgoznod naois 12órát még hétvégén is. Életemben nem voltam még nyaralni ebbõl adódóan a balatonon sem. Már annak örülök ha a feleségmen tudok annyi pénzt adni hogy hétvégén eltudjon a szomszéd városba a strandra. Utálom nyarat borzasztó kín a napon melózni. 27 F
2017. júl. 31. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Én sem tudom, az egy naaagy pocsolya. Szép meg minden, de nincs gusztusom belemenni, föleg, hogy hirböl sem ismerik sok helyütt a medertisztitás fogalmát, igy teli van kagylokkal, többek között.

Ha Balcsi, akkor Badacsonyi bortura, Szigliget, stb, de nem a to.

2017. aug. 2. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Én nem utálom a Balatont, mint táj tényleg szép, de azért túlzás tengernek nevezni, főleg, hogy nem is az. És "nekem nem a Balaton a Riviéra".

Ha nyár és van pénzem, akkor tengerpart. Balaton lehet bármilyen szép, nem tudja azt a hangulatot adni, amit egy tengerpart tud. Nekem ez fontos és persze nem utolsó szempont az ár.

Bulgáriában Burgasztól délre vannak gyönyörű nyaralóhelyek, pl. Szozopol és olcsóbb 2 csillagos szállásal is, ugy hogy az éttermi ételek is olcsóbbak de mínőségiek.

2018. jún. 5. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!