BALATON-láz. Csak számomra érthetetlen?
Én is szeretem a Balatont. Sokat voltam ott, gyerekkorom óta. Szép vidék. Gondolom, azért is örök sláger a magyarok számára, mert nincs tengerpartja az országnak, és valamelyest emlékeztet ez a tó a tengerre. Persze, csak valamelyest, hiszen azért a kettő közt van különbség. Nem is kéne összehasonlítani. Én nyaraltam az Égei-tengernél, hát, ég és föld.
Egyébként igazad van: valóban vannak az országban még szép és érdekes helyek. Tájak, városok...Nyaraltam már pl. Pécsen, Debrecenben, Sopronban és ha már ott voltunk természetesen a környéküket is felfedeztük.
Van az a régi sláger, a "Nekem a Balaton a Riviéra.". Hát, ez is csak azoknak szól, akik még sose látták az igazi Riviérát, meg alapból nem jártak még a mediterrán tengerparton.
Azért annyira nem prolik mennek a Balatonra. Nem feltétlenül olyan "óccsó" az. Ha elő-vagy utószezonban megy az ember külföldre nyaralni, akkor csaknem ugyanannyiba kerül, mint egy belföldi pihenés és mégis idegen országot fedezhet fel abból a pénzből.
Szeretem a Balatont, megyünk oda IS minden évben. Mellette országon belül és külföldre is szoktunk. Átlag évi 3 hosszabb nyaralas min. Egy hét, ebből kettő külföld egy belföld. Mellette minden második hónapban egy hosszú hetvege, ezek közül évi max. 2 alkalom a külföld, egy a belföld.
Tavaly 10 napot a Balatonon voltunk, idén egy hosszú hétvégére megyünk.
Ki az a hülye, aki hitelből megy nyaralni?
Akiket én ismerek, nem "providentből" megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!