A Madame Tussauds-ban lévő bábukhoz hozzá lehet érni?
De az nem azt jelenti kedves előző, hogy meg lehet őket fogdosni!
Én is voltam több Tussauds panoktikumban, de eszembe se jutott volna hozzáérni egyikhez sem!
Az, hogy egyesek pofátlanok, és áthágnak minden szabályt, az nem azt jelenti, hogy lehet, de a végén még ők vannak megsértődve, ha jól pofán vágják őket, vagy elmondják, hogy FEJEZZE BE!
Viselkedni képtelen, arrogáns, IQ-light az ilyen!
Jaj kérlek kedves 11-es, hagyd már ezt abba. Láthatólag soha életeben nem jártál még ott, de a szád (ebben az esetben a kezed) jár mint a fene.
Tessék, olvass és művelődj:
Am I allowed to touch the figures?
Yes. At Madame Tussauds you can get up, close and personal with celebrities, icons and historical leaders in a fully interactive experience.
"Can I touch the wax figures?"
This is without doubt the most common question we're asked by people who haven't yet been to visit Madame Tussauds Sydney. The answer to this question is YES - you most certainly can touch our wax figures! In fact, we encourage you to do so.
Lényegtelen melyik országban van, mindenhol meg lehet őket fogni.
Remélem angolul azért csak értesz, ha már ennyire okos vagy.
Én csak a Londoniban voltam, fe szerintem mindenhol hozzájuk lehet érni és fotozkodni velük.
És nincs ilyen szabály, hogy nem lehet! Ezért is szoktak odamenni az emberek...
Legtöbb bábú úgy van elhelyezve, hogy lehessen velük képet készíteni és nyilván hozzájuk is lehet érni :)
Némelyik válaszoló meg attól hogy egyre agresszívebben bizonygatja az igazát..az attól még nem lesz a valósághoz hű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!