Ki járt a Madame Tussauds-ba?
Szia!
Mi néhány éve voltunk decemberben. Semmi sor kint (amúgy előre megvettük az időpontos jegyünket), és bent is kevesen voltak. Így volt 2-2,5 óra.
Nekem összességében nem tetszett. Sok bábu alig vagy nem is hasonlított az eredetihez, ill. akikre számítottam sehol. (Chaplin a szuvenírboltban, Hitchcock a lépcsőfordulóban, a Beatles szörnyű, a királyi család felismerhetetlen) A legjobb a sínautós kis londoni városnézés tetszett.
Ha nagyon szeretnétek látni vegyétek meg előre a jegyet időpontra, így hamarabb megnézitek és az időpontban bejuttok (kolléganőmék nem sokkal utánunk voltak, náluk közel 3 óra lett volna, míg bejutnak - nem volt időpontos jegyük).
Annó én kombináltan vettem a jegyet a neten keresztül a panoptikumba és a London Eye-ra. Kedvezőbb volt mint a helyszínen, és a panoptikum időpontos is volt (a London Eye-ra kb. 10 percet vártunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!