Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki járt a Madame Tussauds-ba?

Ki járt a Madame Tussauds-ba?

Figyelt kérdés
A nyáron Londonban megnézzük a Madame Tussauds-t és az a kérdésem lenne, hogy aki már járt ott, mennyi idő kellett, hogy minden viasz bábut megnézhessen? Nem úgy értem, hogy mindenen átfutott, de nem is úgy, hogy több perceket töltött egynél. Pls aki tudjon, segítsen! Fontos lenne!

2013. júl. 16. 11:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy nap. Főleg akkor, hogyha nem előreváltott jeggyel mész, és végig kell állnod a sort. Amely általában úgy kezdődik, hogy "ettől a ponttól még várhatóan 4 óra a várakozási idő".
2013. júl. 16. 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi néhány éve voltunk decemberben. Semmi sor kint (amúgy előre megvettük az időpontos jegyünket), és bent is kevesen voltak. Így volt 2-2,5 óra.

Nekem összességében nem tetszett. Sok bábu alig vagy nem is hasonlított az eredetihez, ill. akikre számítottam sehol. (Chaplin a szuvenírboltban, Hitchcock a lépcsőfordulóban, a Beatles szörnyű, a királyi család felismerhetetlen) A legjobb a sínautós kis londoni városnézés tetszett.

Ha nagyon szeretnétek látni vegyétek meg előre a jegyet időpontra, így hamarabb megnézitek és az időpontban bejuttok (kolléganőmék nem sokkal utánunk voltak, náluk közel 3 óra lett volna, míg bejutnak - nem volt időpontos jegyük).

Annó én kombináltan vettem a jegyet a neten keresztül a panoptikumba és a London Eye-ra. Kedvezőbb volt mint a helyszínen, és a panoptikum időpontos is volt (a London Eye-ra kb. 10 percet vártunk).

2013. júl. 16. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!