A Madame Tussauds-ban lévő bábukhoz hozzá lehet érni?
Figyelt kérdés
Nem csókolgatni szeretném a viaszfigurákat,hanem szeretnék fotót csinálni 1-2 figurával és szeretném átfogni amikor melléállok!2017. febr. 12. 17:31
2/13 anonim válasza:
Meg lehet őket fogni, meg át lehet őket karolni, amikor egy képet csináltok.
3/13 A kérdező kommentje:
#2 Köszi!
#1 Miért írsz hülyeséget?
2017. febr. 12. 20:09
4/13 anonim válasza:
Amelyikhez nem lehet, az el van kerítve. A többinél természetesen lehet.
5/13 anonim válasza:
Kérdező, miért pont a második válaszolónak hiszel? Mert ő számodra kedvező választ adott?
6/13 A kérdező kommentje:
Mivel írt nekem valaki privátot,amiben ugyanaz volt,hogy igen,lehet-amit szintén válaszolt a második hozzászóló-így igen,2-1 arányban nyílván nem neki hiszek! ;) Amúgy meg ha már Ennyire szeretsz kötekedni,akkor engedd meg,hogy belédkössek,ugyanis én választ vártam,nem pedig azt,hogy oszd az eszed! ;)
2017. febr. 13. 23:01
8/13 anonim válasza:
Nem lehet! Bunkóság bármihez is hozzáérni, ugyanúgy, mint bármelyik múzeumban! Sőt: TILOS!
9/13 anonim válasza:
Én csak próbáltam rávilágítani, hogy két ugyanolyan szintű válasz közül nem kéne egyből annak hinni, amelyiknek szeretnél. Attól, hogy írt privátban, még nem lesz neki igaza. Amikor azt írta, még nem írt a harmadik válaszoló amúgy. Semmivel nem támasztották alá, hogy meg lehet őket fogni. Én nem tudom amúgy mi az igazi válasz, csak mondom, hogy ezen az oldalon sokszor írnak helytelen dolgokat, akár rossz szándékból, akár nem. Gondolom nem szeretnéd, ha emiatt büntetnének meg például.. De nekem mindegy.
10/13 anonim válasza:
"Amelyikhez nem lehet, az el van kerítve. A többinél természetesen lehet."
(Ezt írtam én.)
Az a nagy probléma, hogy sokan vannak a gyíkon olyanok akik unalmukban itt élik ki a grafomán hajlamaikat, és olyan kérdésekhez is írnak válaszokat, amikről halovány fogalmuk sincsen. Sőt nekiállnak arrogánsan vitatkozni meg kioktatni.
(A legszebb, amikor még oda is írja, hogy sosem járt pl. abban az országban, de azért elmondja a magáét...)
Velük ellentétben és jártam az amszterdamiban és a londoniban is.
Van közös viaszfotóm pl. Benny Hillel ill. Arnold Schwarzenegger is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!