Érdemes a Londoni madame tussauds-ba bemenni?
Megér 25 fontot? Akinek van tapasztalata az írjon!
Előre köszönöm a válaszokat!
Én sajnos nem jutottam be, mikor ott voltam, de én ezt nagyon sajnálom!
Ha újra kinn lennék, biztosan bemennék.
De hát ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy ér-e ez neki ennyit, érdekli-e egyáltalán, megteheti-e...
Így nézve elég nehéz a kérdésedre válaszolni.
De egy nagy, szép, színvonalas hely, szóval összességében biztosan nem csalódik, aki bejut.
Akit érdekel annak megéri, nagy élmény.
De pl. én nem adtam volna pénzt érte, ezért nem is néztem meg, mert baromira nem érdekelt.
Inkább elmentem a KEW GARDENS-be az 15font volt, és hihetetlenül szép, olyan dolgokat láttam élőben amit még soha.
Tudod mikor cserélném le Madonna viaszszobrára!
Üdv.
Mindenképp! :)
Egy hatalmas élmény (főleg ha fiatal vagy),én barátokkal voltunk,és több mint 300 képet csináltunk.Nemcsak szobrok vannak,hanem van az a kisvasút,amin ilyen brit minitaxik (2 személyesek) visznek körbe London történelmén.Ezen kívül van még a horrorház,amin horrorfilmek viaszbábuik vannak kiállítva,és van egy terem,ahova bemész,korom sötét van,és ilyen élő emberek ijesztgetnek.:D
Én viszont lelövöm a poént,mert akkor hátha több kedved lesz bemenni! :D Van egy mozi,ahol a Marvell szuperhősök szobrai vannak kiállítva.Ha bemész a moziba,egy planetárium alakú teremben ülsz le,ahol igazi 4D-s mozi van!!!(nem olyan mint itthon,az egy fos volt...).Rendes effektekkel!(ha pl kést szúrnak,az ülés támlájából megbökik a hátad hirtelen meg esőnél nyakatokba küldenek egy csomó vizet...a többit azért nem árulom el,legyen meglepi!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!