Londonban is vannak olyan környékek ahova még nappal is nagyon veszélyes bemenni?
Én meg egy évet töltöttem ott és nagyon szeretem!
Persze nem mindegy hol élsz.
Jártam, éltem több helyen, a belváros, a "gazdag negyed" nem veszélyes, legalábbis engem sosem ért semmi inzultus.
Igaz, egyszer a buszon egy fekete srác kilopta két mobilom a táskámból...
A külváros már más, éltem fent Edgware mellett és az egész környéket állandóan belengte az átható curry illata-sok indiai él itt.
Islington nekem olyan, mint egy "hippi negyed", jó piac van ott sok érdekességgel.
Egyszer elmentem egy busszal a végállomásig, már nem emlékszem melyik volt, hát egész úgy éreztem magam, mint egy amerikai filmben, a szél görgette a szemetet az utcán, a bérházak fala telefújva graffitivel, a házak lepukkanva...nem is szálltam le a buszról, jöttem vissza :)
De gyere Miskolcra, ilyet itt is láthatsz...
Hát, én az arab negyedben laktam, de szerintem jó volt, volt nyüzsgés, sok-sok kebab (húsból, és nem szójából :D )
Én szerettem Londont, remélem, pár hónap múlva már ott leszek megint :)
Nekem sem jött be London pedig ott éltem egy ideig (jelenleg is kint vagyok,de nem Londonban) London tényleg veszélyes város.Nem hiába mondják,hogy bárhol vagy este 9 óra után egyedül ne mászkálj..Már nem emlékszem melyik zóna(talán az 5 vagy 6-os zóna) Ahol a buszvezető ha nem muszáj meg sem áll,sőt be is mondta,hogy ha teheted inkább ne szállj le..A metró is bemondta..(nem tudom,hogy bemondja-e,pár éve még bemondta)
Egyébként pont a napokban olvastam egy helyi újságban hogy Londonban átlagosan naponta megölnek 2 embert..Mondjuk ez nem olyan nagy arány ha csak arra gondolunk,hogy Londonban annyian élnek mint Magyarország teljes lakosa..Angliában sokkal szebb,nyugisabb,és aránylag tisztább városa is van mint London..
ma 15:40 vagyok
Mondjuk ott van Bristol,vagy a környékbeli kis városok...Én egy Bristol környéki kisvárosban vagyok,és itt is akad mindig meló..Vagy ott van Birmingham.,és a közelben lévő kisebb városok..De szinte egész Anglia kisebb városaiban van lehetőség,mert ott nincs akkora konkurencia mint Londonban..
: ma 16:14
15.40-es vagyok
Ha ki akarsz jönni érdemes körültekintőnek lenned..Én azt tapasztaltam,hogy vidéki városokban valamiért könnyebb a munkakeresés,és a mindennapi élet is.A szállás ha nem is olcsóbb mint Londonban,de ugyanazért a pénzért jobbat tudsz bérelni..Néha a kajákban is jobban tudsz spórolni..Ami viszont nekem lényeges volt,hogy vidéken nem olyan ridegek,maguknak valóak asz emberek.Londonban mindenki csak siet,és magával volt elfoglalva..
Ezért is jobb ha valaki vidéket is figyelembe veszi..
Sok sikert kívánok neked is meg a kérdezőnek is,ha esetleg ő is ki akarna jönni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!