Londoni/ anglia magyarok! Londonban 1500 fontos fizetésböl el lehet lenni?
A jól tanultál volna, most nem kellene elmenned külföldre dolgozni!
Ne menekülj! Küzdj!
uristen ki ez a vadember???Majd rajonnel baratom, ha minden erofeszitesed ellenere diploma, nyelvizsga, jo allas de keves fizetesbol kellene megelned.... nezzel mar szet te melyik orszagban elsz???Nem latod, hogy mindenki kinlodik? Es alig jon ki a fizetesebol? Na de hagyjuk inkabb nem vagyok botanikus hogy gyokerekkel foglalkozzak...
Kedves kerdezo, az, hogy ki tudsz e jonni Londonban havi 1500 fontbol, attol is fugg, milyenek a lakhatasi korulmenyeid, igenyeid stb.Ha mondjuk egy kisebb lakast berelsz nem elsz tul nagy labon igen ki lehet jonni jol:)
Sajnos nem értetted meg amit mondtam. A huszas éveim végén járok, és fel tudtam építeni egy olyan egzisztenciát ami alkalmas arra, hogy családfentartó legyek, fizessem a diákhitelemet, és a lakáshitelemet. Ha én véghez tudtam ezt vinni, akkor más is képes erre.
Tegyem össze a két kezem???
Amit elértem az nem a szerencse, vagy az isteni gondviselés eredménye, csakis az enyém! Azok az emberek akik nem hajlandók küzdeni, eleve vesztesek. A vesztesek pedig elmenekülnek, utánna pedig olyan átlátszó kifogásokkal próbálják megmagyarázni a bukásukat, mint például a rossz családi helyzet.
ahha jo :) koszi a felvilagositast! :D en inkabb itt epitek karriert hitel nelkul, ahol nem kell kuzdenem, mert anelkul is elismerik a munkam es megbecsulnek...:) de masok vagyunk. Mivel nem ismered a hatteret az eletemnek, ezt inkabb ne feszegessuk szerintem. Egyebkent ha erdemileg nem tudsz ehhez a kerdeshez hozzaszolni, minek teszed??Mivel ugy latom nem nagyon dolgoztal es eltel meg kulfoldon. :D na mindegy lezartam a temat. Szep napot neked! :)
Ja es a kerdezonek meg annyi, videken maskent tudsz 1500 fontbol megelni, mint Londonban. London nagyon draga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!