Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti hány óráig bírjátokki...

Ti hány óráig bírjátokki pisilás nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon gyakran kell pisilnem, buszos utazésoktól nagyon félek, kb. 2 óráig bírom ki, max 3 . De vidékről mikor megyek haza 4 óránként áll meg a busz, és félek,hogy nem bírom ki. Van aki még ilyen ? (és elotte nem iszom, nehogy pisilem kelljen )

2017. jan. 25. 09:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10: 2-3 óránkénti pisilés egyáltalán nem gyakori. Főleg nőknél. Nincs semmi betegség, nem kell túlmisztifikálni, a nőknek egyszerűen kisebb a hólyagjuk.

Ha valaki iszik rendesen (akár nő, akár férfi) annak pisilnie kell, és nem fél nap múlva. Sőt, ha csak fél nap múlva kell, akkor valami gond van.

2017. jan. 25. 13:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)) ! Biztató,hogy nem csak én vagyok akinek gyakran kell pisilni járnia... csak mindig félek a hosszu utaktól , már az elején rástresszelek,hogy csak ne kelljen pisilnem, vagy hogy valkai másnak kelljen hamarabb mint nekem ..
2017. jan. 25. 15:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi amikor mentünk Görögországba busszal, akkor a buszon is volt wc, amit pont arra találtak ki, ha valaki már tényleg nem bírja tartani elmehessen, így senkinek nem volt semmi problémája az út során
2017. jan. 25. 17:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez lehet ideg alapon is, azért, mert attól félsz, ezért jön elő az inger. De menjél el orvoshoz, mondd el neki.
2017. jan. 26. 13:46
 15/15 anonim válasza:
szia:) én 4-6 órát maximum de van hogy csak 3 és már meg akarok halni, mert sokat ittam:D szerintem amúgy ne aggód nem lesz gáz, vagy ha nagyon aggódsz akkor esetleg vegyél egy inkontinencia betétet vagy valamit, ha ez megnyugtat:)
2017. jan. 26. 19:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!