Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti hány óráig bírjátokki...

Ti hány óráig bírjátokki pisilás nélkül?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon gyakran kell pisilnem, buszos utazésoktól nagyon félek, kb. 2 óráig bírom ki, max 3 . De vidékről mikor megyek haza 4 óránként áll meg a busz, és félek,hogy nem bírom ki. Van aki még ilyen ? (és elotte nem iszom, nehogy pisilem kelljen )

2017. jan. 25. 09:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
10-12 ora
2017. jan. 25. 09:33
 2/15 anonim ***** válasza:
Rendszeresen utazunk 5-6 orakat, nem szoktunk megallni pisilni...
2017. jan. 25. 09:46
 3/15 anonim válasza:
Én se bírom ki tovább. Kb 3 óra a maximum. Mikor külföldre utaztunk előző este mertem utoljára inni.
2017. jan. 25. 10:08
 4/15 anonim válasza:
Én is óránként/kétóránként pisilek szóval nem szívlelem a hosszú buszos utakat. Még a moziban a filmek végénél is alig várom, hogy vége legyen, és rohanhassak a wcre :D
2017. jan. 25. 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Moziban, bármikor szabadon ki lehet menni a WC-re. Normálisabb buszjáratokon 2 óránként van lehetőség egy presszónál megállni, kávézni, WC-zni, az elgémberedett lábakat kinyújtóztatni.
2017. jan. 25. 10:14
 6/15 anonim ***** válasza:
Alap esetben én is óránként járok, mert sokat iszok, viszont munka vagy utazás közben csak 3-4 óránként.Ennél többet nem nagyon bírok max ha nem iszok eleget.
2017. jan. 25. 10:47
 7/15 anonim ***** válasza:

3-4 órát bírok utazás során.

Én is mindig agyalok, hogy akkor hol fogunk megállni, ahol lehet majd pisilni. Nem merek rendesen inni, hogy nehogy sokat kelljen pisilni. Szóval nem jó. Inkább autóval vagy vonattal szeretek utazni. Bár akkor is megy a matekozás, hogy lesz wc, hol lehet megállni, vonatom meg tök dzsuvás és ha egyedül vagyok, akkor meg szenvedek, hogy mit merjek otthagyni a helyemen, mit vigyek magammal, de táskával meg ugye kényelmetlen pisilni.

2017. jan. 25. 11:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Akár egész nap kibírom. Ha már pisilnom kell onnan kb. fél napig még bírom tartani
2017. jan. 25. 11:17
 9/15 anonim ***** válasza:

"Normálisabb buszjáratokon 2 óránként van lehetőség egy presszónál megállni, kávézni, WC-zni,"

Hát persze! 2 óránként megáll a busz egy fél órára?! (max. a mesében.)

Azután pl. Görögországba 2 nap helyett 4 napig tartana a nyomorgás...

2017. jan. 25. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
30%

Aki ilyen nagyon pisis, az menjen orvoshoz, pszichológushoz, mert ez kezelhető, így pedig tönkreteszi az életét.

A pisilési ingert okozza normál esetben a sok kávé, tea, energiaital, cola is. Valamint a mostanában divatos szűk csípőnadrág, mert az övpánt éppen a hólyag magasságában van és összenyomja.

Szóval, ha a vízhajtó italok csökkentése, kényelmes ruházat sem segít, akkor orvos. A buszok - mostanában a távolságik is csak 3-4 óránként állnak meg. Ezt egészséges ember simán kibírja.

2017. jan. 25. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!