Mi a véleményetek utazómajomról?
Úgy érzem pontosan azon a színvonalon megy itt a vita mint amit az adott oldal utazóközönsége képvisel. Már önmagában ez is birkaság, és tényleg nem értem mit nem lehet ezen megérteni.
A másik birkaság agyon lájkolni olyan ajánlatokat amiket alap intelligenciahányadossal egy vidéki szakmunkásnak meg kell/ene/ találnia a neten. Tényleg gáznak érzem, ha nem vagy képes begépelni akármelyik keresőbe kedvenc úticélodat repjegy és szállás miatt.
A megosztott errer fare szinte mind vicc, közönséges lopás. Az én erkölcsi értékítéletemet nem igazán szokta az itt /le/pontozó réteg értékelni, de szerintem a lopás bűn. Olyan oldalt fönntartani, aminek a komolyan vehető ajánlatai kontroll C - v módszerrel készülnek, bűn.
Nem baj, ha ez szerintetek nem az, de ez csak titeket minősít.
Van rengeteg tehetségesebb oldal mint majomé. Azoknak egyszerűen azért nincs közönségük, mert nem mentek be vihogós rádióműsorba vagy az origóba, ahol tisztességes utazó a kilincset is csak gumikesztyűben fogja meg.
Néha elmesélem azt is, hogy az adott oldal nem hogy nem emberi szeretetből teszi amit tesz, hanem csakis olyan ajánlatokat tesz ki, amin neki pénze van. Lehet, hogy az adott dolog neked olcsóbb lenne máshol vagy másképp, de ezt sosem fogod megtudni, amíg birka maradsz.
Milyen vita? Eddig te voltál az első, aki normálisan el tudta mondani a véleményét.
Attól miért lesz szar egy ilyen oldal, hogy a sok "birka" nem tudja magától megkeresni az olcsó utakat? Ez nem az adott oldalt minősíti. Igen, sokan még meglepődnek, hogy nincs olyan, hogy repülőtéri illeték, meg stb., de ha van egy oldal, ami abban segít, hogy megtudják az emberek hogyan kell utazni, az rossz?
Nem tudom mitől lehet egy ilyen oldal tehetségesebb, de akkor az miért nem baj, hogy létezik? Azért mert ők nem lettek népszerűek? Igen, bent volt a morning showban, ahol elmondta miről szól az oldal, igy rengetegen megismerték. Egy ilyen oldalnak ez a dolga, hogy népszerűsítse magát. Így legtöbb "birka" megtanulhat olcsón utazni.
Nem tudom milyen haszna van az utazomajomnak abból, hogy én a wizzair oldalán lefoglalok egy repülőjegyet, de biztosan igazad van. De gondolom akkor az általad említett többi oldal csak mind jófejségből csinálja.
Ez a mintapolgáros duma meg vicc. Majd mindjárt sajnálni fogom a kőgazdag légitársaságokat, mert a fos magyar fizetésemből olcsóbban utazok, az ő hibájuk miatt. Merthát a légitársaságok nem mind profithajhász banda ugye? Őket én nem érdeklek (mégha úgy is tesznek, hogy igen) csak a pénz.
Én sem értem azokat, akik húzzák a szájukat a majomra.
Ezt egy plusz lehetőségként kell felfogni. Neki van ideje a nap 24 órájában a légi társaságok oldalait bújni, nekem nincs. Nyilván, ha utazni szeretnék valahova megszervezem magamnak, és ráfordítom az időt, de ha épp buszon/metrón ülve meglátok egy jó ajánlatot, amit épp kitett, akkor az tök jó dolog. Megjegyzem nem fordult még elő ilyen, hogy neki köszönhetően utaztam bárhova is, de ki tudja. Az, hogy lopna meg csalna? Sztem az elég erős túlzás.
Ami meg az error fare jegyeket illeti? Hát igen, ha találnák ilyet, vagy adódna rá lehetőségem, én sem utasítanám vissza. És ahogy az egyik válaszoló is fogalmazott nem ez vágná földhöz a profit orientált légi társaságokat. Mindig mindenki a legolcsóbb repjegyeket vadássza, de ha valaki a bevételük miatt aggódik, akkor támogassa őket a legdrágább jegyek megvásárlásával, azokat legalább nem is kell sokat keresni.
Hiszem, hogy vannak nnapok, amikor a gyakorikérdések történelmet ír. A mai is ilyen, örökre mentheti az alkalmat, amikor utazómajom törölte a lehetőséget, hogy bárki cenzúrázatlanul írjon az oldalára.
Töröltette már az index fórum hozzászólásait, tötölt minden kommentet, ami a saját tevékenyéség kritizálta a facebookon, de hiszem, hogy a gyakorikérdéseken még nem vette át a hatalmat.
Szóval a kritika, ami kivert mionden biztosíítékot: [link]
és ugyanze szövegesen
Ismerősök lelkendezésére tértem be ide, de csak ürességet találtam.
A színes képek sivárságott lepleznek, a jótékonkodó (zseni?) utazó imidzse mögött pedig hazug pénzéhes középszerűség lapult
Tényleg ez lenne az ország legfelkapottabb utazási oldala?!
Linkeket kaptam a képembe ha akartam, ha nem. Affiliate linkeket. A gyengébbek kedvéért olyan ajánlatokat, amiket klikkekre fizetnek. Ráadásul az ország legkommerszebb és legaljasabb oldalainak linkjét. tudod... ripstot, origót... Portálokat, amiknek kilincsét tisztességes ember még kesztyűben sem fogná meg.
No jó, Téged ez nem érdekel, mert te csak olcsón szeretnél utazni és itt épp ezt kapod. De mondd csak, hallottál itt valaha arról, hogy akár féláron foglalhattad volna a bookingkom-os szállásodat, ha nem utazómajom linkjén kersztül foglalsz? Elmesélte akár egyetlen egyszer a gazdád, hogy a foglalásaidért pontokat kaptál wolna a Wizzairnél, vagy mérföldeket bármelyik másik légitársaságtól? Mesélt neked valaha is arról, lényegében bármelyik szállás/repjegyfoglaló oldalhoz találhatnál csökkentő kódokat, amikkel pénzt spórolhatnál?
Ugye hogy nem mesélt?
Ha ezt tudnád, ugrott volna a Zsebpénze. Az a ZSÉ, amit Rólad gombolt le. Márpedig itt minden az ő zsebpénzéről szól. (Köszi Balou)
Olcsón utazni nagyon könnyű. Ha akarod - és addig nem tiltanak ki innen - 17 sorban elmesélhetem. Persze a történet azzal kezdődne, hogy te szuverén lény vagy, aki hajlandó tanulni és képes dolgozni a céljaiért. Arról szólna, hogy megtanulsz használni néhány oldalt, és mersz magad dönteni. (gyengébbek kedvéért az azair.eu kezdetnek épp elég - jut eszembe, miért is nem hallottál még erről a keresőről???)
Azon gondolkodtál már, vajon miféle babér terem neked egy olyan oldalon, amit 350.000 másik hozzád hasonló kvalitású zseni olvas? Vajon hányan klikkelnek előtted az áhított error-fare ajánlatra? Vajon hányan foglalnak korábban egy kihagyhatatlannak tűnő novemberi máltai nyaralást? Hányan hiszik azt, hogy nincs jobb az egynapos charleroi-i ajánlatoknál?
Persze igazad van, ha azt gondolod, itt naponta 7 ajánlat stabilan feltűnik. Te vak tyúk vagy,tehát akár szerencséd is lesz ezegyszer.
De akkor is igazad lehet, ha más utat választasz. Kevesebbet lájkolsz, kevesebbet lelkesedsz egy ideig, helyette olvasol értelmes oldalakat. Fly4free-t eredetiben. Geodo beszámolóit. (ne haragudj G.)
Vagy maradhatsz középszerű. De tudnod kell, a 17 magic number. Mindig lesz, aki figyelmeztet rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!