Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyit szántok 8-10 napos...

Mennyit szántok 8-10 napos nyaralásra 2 gyerekkel?

Figyelt kérdés

Mindennel együtt.

Utazás + étkezés + szállás + költőpénz.

Külföld-belföld?

Hány évesek a gyerekek (nem mindegy, nagyobb gyerekkel több)?

tegnap 18:33
A kérdező szavazást indított:
500 ezer alatt
501 ezer és 800 ezer között
801 ezer - 1,2 millió
1,201 - 1,5 millió
1,5 és 2 millió között
2 - 2,5 millió
2,5 - 3 millió
3 millió felett
17 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerek, 13 éves és 9

Nincs adott utazásra keret, kb évi 3 millió az utazás keretünk, volt már olyan hogy ez egy útra elment (USA) van hogy 6 kisebb út is kijött belőle. Szóval éves keretünk van.

tegnap 18:37
 2/9 anonim válasza:
100%
5 és 3 évesek. 1 hetet kempingeztünk Horvátországban plusz 4 napos wellnes itthon. Nem tudom mennyibe került, de ennél többet mi most nem tudunk rászánni, mindenesetre mindig igyekszünk valamit csinálni.
tegnap 18:45
 3/9 anonim válasza:
100%
Nem szoktunk 8-10 napra menni, csak 5-6 napra, így kb 300 ezer + költőpénz a keret, többre jelenleg nem futja.
tegnap 18:50
 4/9 anonim válasza:
100%

2 és 4 évesek, lesz egy 5 napos nyaralás családdal, apartmanban a Balatonon, ott maga a szállás lesz ~200e, de pont a balatonfüredi borheteken megyünk, szóval azért az esti programok költségei megdobják majd :D Meg kaja, strandbelépő, stb, szerintem az ~500 körül lesz. Előtte meg megyünk 6 napra Görögországba, 800e lesz a szálloda (all inclusive), a repülőjegyek már megvannak, az 300 volt, és még autóbérlés, egyéb költségek, az még azért +200 körül.

És ez csak a nyár, évközben még megyünk ide-oda, szóval azért összességében elég bő a keret. A szavazást ennek megfelelően nyomtam.

tegnap 18:59
 5/9 A kérdező kommentje:
4, hol jön ki 800-ból AI 4 főnek? Ok, még a kisebbik ingyenes G.-ban.
tegnap 19:18
 6/9 anonim válasza:
100%
Zakynthos, Alykanas hotel, sima junior családi szoba. Még szeptemberben foglaltam, nem tudom, hogy azóta hogy van, de ennyit ír a Booking :D
tegnap 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Négyen vagyunk, és 1,5 milliós keretet szoktunk számolni általában, Európán belül. Ebből kényelmesen kijön 7-8 éjszakás nyaralás programokkal együtt.
tegnap 20:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem lehetne visszapakolni a kérdést az eredeti kategóriába, a gyereknevelésbe? Itt nem jut el elég emberhez!
ma 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez annyira celpont fuggo. Az amalfi parton 8-10 nap 3+ milla lenne, mig a bolgár tengerlarton 300-500k.

En inkabb eves keretben gondolkodok, es abbol megnezni mi jon ki idoben, stb. Ez nagyjabol nalunk most fejenkent 1 milla.

Szerintem fel millabol is lehet jot nyaralni.

ma 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!