Mennyi ruhát (és miből mennyit) viszel egy alig 2 évesnek 7 napos vízparti nyaralásra?
Ha a mosás körülményes és lehetőleg nem is akarsz.
Épp pakolok, s kezd elszaladni velem a ló. Már több ruhát pakoltam oda neki, mint a férjemnek és magamnak összesen. :D
Kíváncsi vagyok mások mennyit visznek.
Kislány egyébként, így lenge strandruha, nyári overál (=napozó), short, póló... jönnek szóba.
Egy napra két ruhát, 2-3 szebb ruhát is, ha elmennénk valami jobb helyre, plusz hosszú ruhát, tehát egy hosszú nadrág és pulcsi.
Nekünk mondjuk egész héten jó időnk volt, így a napi két ruha soknak bizonyult, egész nap a víznél voltunk, oda nem kellett ruha😊
Én is a napi 2 váltád ruhát pakoltam be neki. Plusz 1 hosszú garnitúra meg egy térdgatya( csúszda mániája van)
Meg egy kardigán.
Kellett is ennyi. Már miden nap sikerült leennie magát, vagy leöntenie magát :)
Pólóból és bodyból én is kétszeresét vittem a napok számának. (Mármint vagy pólót, vagy bodyt hord, tehát mondjuk egy hétre mindegyikből hetet.) Én gyerekem fiú, így rövidnadrágból kb annyit, ahány napra mentünk. Hosszú nadrágból csak 2-t, de mi Horvátországba mentünk, ott ritka ilyenkor a hosszúgatyás idő. Pulcsiból is kettőt. De olyan picik ezek a ruhák, nem foglalnak sok helyet.
Egyébként mi a ruhák felét tisztán visszahoztuk, annyit voltunk fürdőruhában, hogy nem használtuk el, de ezt előre nem tudhatod. Hosszú ruha elő sem került.
Ja, alvós ruhát ne felejts majd el vinni!
2-3 roviduju egy napra és 2 rovidnadrág.
Igy soknak tunik, de ha nem lehet mosni, akkor kell ennyi ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!