Mi a véleményetek utazómajomról?
Birka módon két hétig nyaraltam 4 csillagos szállodában télen. Repülőjeggyel együtt kicsit volt több, mint 100.000 forint.
Egyik ismerősöm 60.000 forintért repült az Egyesült Államokba.
Az utazómajom gyakran tesz ki elárazott jegyeket, amire az életben nem bukkannék rá, ugyanis ezek csak rövid ideig foglalhatóak. A legtöbb bejegyzése nem ilyen, a többi valóban könnyen megkereshető repülőjegy kereső oldalakkal (ilyeneket linkel ő is), de én például nem szoktam állandóan ezeken lógni, hogy lássam mikor érné meg megvenni a jegyeket. Sok, különösen egzotikus úticélt például nem is ismertem, ahova tök jó áron el lehet jutni. De semmit nem tukmál rám, csupán ajánlatokat tesz ki, amiket mindig hivatalos oldalon kell lefoglalni. De ha én ezért birka vagyok, akkor vállalom.
millio olyan oldal van ahol error fare jegyek es tarsaik vannak, a majom onnan lopkodja az ajanlatokat, perssze tobbnyire mikor mar nem el a lehetoseg, na jo neha bedob par csontot a sok birkanak
viszont nemzetkozi oldalakon napi szinten vannak jo ajanlatok a vilag minden reszwbe nade oda beszelni kellene nyelvet is ami a magyar birkanak nem megy
"millio olyan oldal van ahol error fare jegyek es tarsaik vannak"
Ugyanilyen az utazómajom is. Akkor aki azokat a külföldi oldalakat követi, az nem birka? Csak azért, mert az angolul van? Micsoda érv, bravó.
"perssze tobbnyire mikor mar nem el a lehetoseg"
Mégis elég sokan foglaltak már így jegyet. Nyilván nagyon sok ilyen lehetőség egy órát sem él meg.
"na jo neha bedob par csontot a sok birkanak"
Mint a külföldi oldalak?
"viszont nemzetkozi oldalakon napi szinten vannak jo ajanlatok a vilag minden reszwbe"
Ugyanúgy, mint az utazómajmon.
"nade oda beszelni kellene nyelvet is ami a magyar birkanak nem megy"
Ha mi magyarok, valamiről magyar oldalon informálódunk, akkor birkák vagyunk? Most akkor megkérdezném, hogy te mit keresel itt? Rengeteg ugyanilyen oldal van angol nyelven, mint a gyakorikerdesek.hu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!