Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek utazómajomról?

Mi a véleményetek utazómajomról?

Figyelt kérdés
2017. jan. 23. 11:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
60%

A sok sznob meg van sértődve, hogy már nem csak az ő privilégiumuk az utazás, amitől Valakinek érezhették magukat, hanem egyre többen megtehetik.

Valahol igazuk is van, mert az ilyen felhígulásoknál tényleg tele lesz gyökérrel minden, viszont nem mindenki gyökér, aki most fedezi fel az utazást. Talán az utazás még a legjobb tömeghobbi lehet, mivel talán még a hülyék is észreveszik, hogy milyen helyek, milyen emberek, milyen szépségek, milyen problémák léteznek máshol, és rádöbbenti őket bolygónk nagyszerűségére és bajára.

De aki csak pökhendi módon fellengzősködik, hogy bezzeg ő 45 forintból ment hat hónapra egy kilenccsillagos török-thai körutazásra Emiratesszel, mert ő aztán fapadosra fel nem ül, az pont ugyanolyan gyökér, mint a többi gyökér a másik oldalról.

2017. jan. 23. 21:56
 12/31 anonim ***** válasza:
52%
Első ránézésre borzalmas... Most néztem meg először. 1órája postolt,hogy Alicante Budapestről szállással 5napra 30000ft. Alatta ott van, hogy foglalás, igen ám de az csak a repjegy és az is kb 27000ft... Szállásnélkül.
2017. jan. 24. 11:04
 13/31 anonim ***** válasza:
29%

#12 Te miről beszélsz? Amit te írsz, ott a repülőjegy idézem:

"Ára tagságival 16880 Ft, nélküle 22480 Ft.

Szállások 26500 Ft-tól."

A szállásokat mindig két főre írja ki, magyarul egy főre 13250 Ft. Így jön ki a 30000 Ft. Külön ott van a szállásokra a foglaló link, meg a repjegyekre.

2017. jan. 24. 11:18
 14/31 anonim ***** válasza:
11%
Ez mondjuk elég megtévesztő, hogy mindig 2 főre írja ki, mert ha egyedül mész, akkor drágább, de ettől függetlenül még jó arcnak tartom a Majmot.
2017. jan. 24. 23:21
 15/31 anonim ***** válasza:
53%

A sok birkázót megnézném, hogy ő milyen oldalakat lájkolhat facen, gondolom Tibiatya meg Kasza Tibi és társai.

Gondolom milyen nagy utazó lehet az, aki ilyen véleménnyel van. Úgy gondolom, aki sokat utazik, sokkal toleránsabb, elfogadóbb és nyitottabb embertársaival, és nem nézi le azért mert pl. nem beszél nyelveket, meg nem nyilvánít egyből véleményt. Sajnálatos dolog.

2017. jan. 25. 10:57
 16/31 anonim ***** válasza:
14%
utolso, en birkazom a magyarokat, de nincs facebookom az nem tudom ki az a Tibiatya a Kaszas nevet mar hallottam de fogalmam sincs mit csinal viszont eleg sokat utazom olyan helyekre amelyrol a birka magyarok meg csak nem is hallottak. erddkes mert ezen helyeken megfordulnak lengyelek sot meg csehek is de magyarokkal soha nem talalkoztam azert merta magyarok eletkeptelenek, nem beszelmek nyelveket es a tobbseg elegedett azzal hogy a ket szennycsatornat nezi napestig vagy ilyen utazomajmok lapjait jelolgeti
2017. jan. 25. 11:22
 17/31 anonim ***** válasza:
51%
#16 Tehát ha valaki csinál egy ilyen oldalt, ami segít a birka magyaroknak megismerni a világot, (ezáltal rászorulnak arra, hogy idegennyelvet is elsajátítsanak) az rossz. Micsoda logika.
2017. jan. 25. 11:49
 18/31 anonim ***** válasza:
28%
azt azert vedd figyelembe hogy ha sokan foglalnak error fare jegyeket annak torles lesz a vege tehat meg az a par ember sem gudja hasznalni aki megtalalta, egyebkent meg szerintem veszelyes a sok proli magyart raengedni a vilagra
2017. jan. 25. 12:36
 19/31 anonim ***** válasza:
52%
Sokszor törlik, de nem mindig. Amúgy meg önmagadnak mondasz ellent. Most akkor a sok "prolibirkamagyar" ne menjen sehova? Eddig meg az volt a baj, hogy nem mennek.
2017. jan. 25. 14:03
 20/31 anonim ***** válasza:
52%

#16.

Világos! Én ahol eddig jártam pl. Koszovóban, Albániában, Iránban vagy Kazahsztánban sehol nem találkoztam olyan emberrel, aki perfekt angolsággal tudott volna nekem segíteni bármiben. Sehol nem beszéltek ezeken a helyeken idegen nyelveket, mégsem nézem le őket ezért. Biztos Te is sokat utazol, és biztos Te is különleges helyekre, de hogy sok értelme számodra nincs az is biztos.

2017. jan. 25. 14:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!