Autóval Dubaiba menni veszélyes lenne?
Nagyon szeretek autóval utazni, van mikor 3-4 ezer kilómétert is megteszek nyaraláskor.
Dubaiba szeretnék eljutni, és autóval egy élmény lenne. Az lenne a kérdésem hogy Sziriában nem lenne veszélyes? Az autópályán is veszély van?
Egyáltalán nem, jó utat!
Legalább egy trollal kevesebb lesz...
Szívből kívánom hogy teljesüljön az álmod.
Tudod, nem kell sokat lacafacázni... elhatároztad, tudod mit akarsz, puff indulj is neki a lehető leghamarabb.
Ne beszélj a nagy tervről senkinek a környezetedben, mert tudod milyen majrésok ezek a szülők és ismerősök, biztosan visszafognák bimbódzó egódat. (De tudod ezt te jól, hisz rengeteg meg nem értéssel kellett eddig is szembesülnöd a 6 elemiben).
Melyik útvonalra gondoltál? Szaúd-Arábia zárt ország, oda nem engednek be. Szóval egyik verzió: Törökország-Irán, ami nem rossz, de nem tudom, milyen kompjáratok vannak aztán Dudaiba. Szíriát kikerüli.
De ennél sokkal izgalmasabb - és Szíria is érintett: Töröko. - Szíria - Jordánia - (Izrael, ha beengednek), különben komppal Egyiptom, Szudán, Etiópia, Dzsibuti, Jemen, Omán. Na, ez már lenne valami :-)
Autó kérdése :). Meg nyelvtudás, meg baksis-é :)
Én inkább egy kisebb hadsereget javasolnék légi támogatással :).
Viccet félretéve:
Szerintem az Oroszokon és Iránon át lehet hogy oda is érnél.
En ismerek tobb embert,aki Dubaibol Londonig ment(Budapesten is toltottek nehany napot). Hat honap a tervezes,elore kell foglalnod szallast a szaudi vizumhoz(no utitars ugye be kell h oltozzon es NEM vezethet. Egyebkent tok buli,en is tervezem,ha nagyobbak lesznek a gyerekek es vezetnek ;)
Es mindenkeppen keszulj a legdurvabb biztositassal,internetkapcsolattal,mert rengeteg maganyos kilometer var a sivatagban,akar pocsek idoben. Jo utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!