Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bulgárián átutazni éjszaka...

Bulgárián átutazni éjszaka veszélyes autóval?

Figyelt kérdés
Sok rémtörténetet hallani, hogy megállítják az autót és kirabolják.
2013. aug. 11. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
a trükk, hogy ne állj meg, amíg ott vagy Bulgáriában, én így szoktam csinálni, hogy Bulgária előtt hosszabb pihenőt tartok, és Bulgáriába még takolni se állok meg
2013. aug. 12. 06:57
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2013. aug. 12. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon általános a kérdésed. Ha ott leszel, meglátod semmivel sem balkánibb, mint hogy mást ne mondjak, magyarország.

Persze ettől még itthon is kirabolhatnak, ott is. De azt kell mondjam, ne a híradókból szerezd az információidat, mert azok enyhén torzítanak.

Szóval szerintem nem veszélyes. Bulgáriát többnyire barátságos emberek lakják. :)

2013. aug. 13. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Kamionos vagyok, évekig lejártam, turistaként is sokszor voltam személykocsival, lent Törökországban is. Nyugodtan mehetsz, a máshol is szokásos elővigyázatosság elegendő. A szófiai körgyűrűn a lámpáknál lehetnek helyi ablakmosó, kéregető norvég kisebbségiek, de ezeket el kell hajtani. Inkább a rendőrök jelentenek veszélyt, kint állnak, mérnek, gyűjtik a pénzt, de ha elcsípnek, lehet velük "beszélni". Szép ország, jó idő, jó kaják, nincs mitől tartani.
2013. aug. 19. 11:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta megjártuk, menet és jövet is éjszaka Bulgáriát, tényleg semmi para nem kell, SŐT, menet megállítottak a rendőrök. Megkérdezték hova utazunk, nagyon kedvesen megmutatták az irányt, sem büntetés, sem semmi gorombaság. Kellemes csalódás volt :-)
2013. aug. 30. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!