Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8. honapba veszelyes lenne...

8. honapba veszelyes lenne 15oo km-es utazas busszal vagy autoval? Esetleg repulovel?

Figyelt kérdés
Most 15 hetes terhes vagyok. Egeszseges a baba minden rendben vele. Szepen no, fejlodik. Nem vagyok se veszelyeztetett terhes se semmi problema nincsen. A ferjem Nemetorszagba dolgozik es ugy tervezzuk hogy utana megyek en is. De egyikonk se tud nemetul. Ha talalunk egy magyar dokit akkor ahoz fogok jarni ultrahangra meg a vizsgalatokra. De viszont szulni hazaszeretnek jonni. Ugy tervezem 8. honapba hazajonnek. Veszelyes lenne az a hosszu ut? Vagy esetleg repulovel?
2013. febr. 7. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

A 7.hónaptól már szinte egyáltalán nem ajánlják kismamáknak a repülést sőt sok országba már be sem mehetsz a 28.hét után mert félnek nehogy ott szülessen meg a baba.A repülőt tehát semmiképp sem javaslom.A légnyomás miatt sem.

Az 1500km-es autóút meg nagyon fárasztó lesz ám majd annyi idős terhesen tuti, nem lesz kényelmes és keményedést is okozhat.Persze egyéntől függ de én nem kockáztatnék. Plussz bármikor beindulhat a szülés és akkor mit csinálsz hova rohansz?Az ok hogy eddig minden rendben van de a neheze az majd a harmadik trimeszter es ugye az pont a nyolcadik hónap.De te tudod.Boldog babavárást:28hetes kismama

2013. febr. 7. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Repülőre nem engednek fel a 8. Hónapban, az kilőve!

Busz, Autó, kényelmetlen, vizesedik majd a lábad, zsibbadsz, nem áll majd meg fél órá ként a busz hogy te pisilhess..., a hasad beáll majd, keményedik...

Mint előttem írták, az elején könnyű, de majd később jönnek a nehézségek.

Kint ha nem dolgozol, nincs biztosításod, nagyon drága a terhes gondozás!

Havi 250-300 euró!

Ha valami gondd lenne, kórházba kerülnél, vagy előbb szülnél, elèg zsebbe nyúlós dolog!!!

2013. febr. 7. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Erdelyben elek es itt van munkaviszonyom. Es a biztositasom kilehet helyezni kulfoldre. Vagy a ferjem utan Nemetorszagba lenne biztositasom. Ingyenes a terhesgondozas ott, es egyebkent a szules is.
2013. febr. 7. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
sya en is nemetbe vagyok.. igen ez igy van ferjed utan ingyenes. neked es a babanak is a biztositasa ugy halottam 3 uhat a biztosito alja ha te szetetnel pluszba fizetos. nogyogyaszt nehez talalni. de ha itthon szulod akkor mef a gyerekre a tamogatast varhatod jo ideig amire sikerul elintez lehet akkar egy ev. tanulj nemetul. felek en is edtol. nyomini stb tanulj tanulj... ne menj ezert haza
2013. febr. 7. 21:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Én sokat utaztam már terhességeim során (repülővel is, autóval is, volt benne 3200 km-es út is), de 8 hónaposan már nem szívesen vállakoznék ekkora útra. Repülővel nem is utazhatsz már, autóval meg szerintem elég megterhelő, arról nem is beszélve, mi van, ha útközben beindul a szülés... Szerintem vagy szülj kint, vagy gyere haza legkésőbb a 7. hónap végén. Persze te tudod!
2013. febr. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!