Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire nézik le az emberek...

Mennyire nézik le az emberek azt, aki huszonévesen sem járt még soha külföldön? Szégyellni való?

Figyelt kérdés
2016. nov. 27. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%
#10 Felőlem azt nézel le, akit akarsz, ez csak a te szegénységi bizonyítványod. Miért, te mindent kipróbálsz az életben amit más is? Ez olyan, mintha én lenézném azokat, akik nem szeretnének soha ejtőernyővel kiugrani egy repülőből, mert nem érdekli őket ez. Én viszon nagyon is szeretnék.. Vagy ha valaki nem csinálja meg a jogsit, mert nem szeretne autót vezetni, stb. De ha neked ettől egy korlátolt barom valaki..
2016. nov. 28. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem szegyelni valo. En 26 eves koromig Nem jartam kulfoldon mert nem volt ra anyagi hatter. Asszisztensi iskolat vegeztem ami borzaszto draga volt, szuleim fizettek es plusz meg masik 2 testveremnek is az egyetemet. 24 evesen korhazban dolgoztam, 26 evesen mentem eloszor Angliaba dolgozni, majd onnan Franciaorszag, addig nem voltam kulfoldon. Most 31 eves vagyok, Angliaban ismertem meg ferjemet aki amerikai allampolgar, azota mar van egy kisfiunk is es sokat utaztunk mar amerikaban tobb allamban. En abban bizzok Isten mindenki szamara tartogat szepet, es nem Kell szegyelni semmit.

Kivanom neked minden jot

2016. nov. 28. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Nem mindenki szeret utazni. Nem mindenkinek van pénze utazásra. Több ismerősöm inkább lemegy hétvégi telekre pihenni, mintsem hogy erőnlétet követelő utazásban legyen része, mert van ilyen is, hogy mások jobban szeretik a telek nyújtotta nyugalmat, ezért ne ítélkezzünk azok felett, akik nem akarnak, vagy nem szeretnek külföldre utazni.
2016. dec. 3. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!