Külföldön élők véleménye?
Figyelt kérdés
Szeretnénk családostól elköltözni külföldre, leginkább kalandból, de hosszútávra tervezünk, ha minden összejön. 3,5-en vagyunk, én 35 f vagyok, a feleségem 33 éves, és várandós a második gyermekünkkel. Olyan országba szeretnénk menni, ahol hideg a klíma, tehát nyáron is max 20-25 fok van, ahol jó az oktatási rendszer és az eü, és ahol rengeteg a hegy. Imádjuk a hegyeket. A nyelv nem akadály, ugyanis egy évet szánunk felkészülésre, majd elindulunk valahova. Ami az állásokat illeti, én fogok dolgozni, sürgősségi oros vagyok. A feleségem pedig otthon lesz a gyerekekkel. Ami fontos hogy szeretnénk új kultúrát megismerni és szerintünk addig jó kimenni amíg kicsik a gyarekek. Előre köszönöm a VÉLEMÉNYEKET, ÉS A NORMÁLIS VÁLASZOKAT!2016. nov. 20. 11:28
1/9 anonim válasza:
Finnország? Ott nagyon dicsérik az oktatást a kisebbeknél.
2/9 anonim válasza:
nos ahhoz adott ország nyelvét sem ártana beszélni,mert tényleg csak a kaland marad (ami gondolom nem lesz olcsó mulatság egy egész családot érintve).kérdés inkább,hogy mihez értesz és milyen nyelven beszélsz?
3/9 anonim válasza:
2-es! Irta, hogy sűrgősségi orvos.
Kérdező. Svédországot nem ajánlom, pedig kapkodnának utánad és északabbra még hideg is van. De szar at eü és az oktatás is.
Norvégia, Finnország biztos jobb.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
1-Finnországról sok jót hallottunk oktatás terén, de az eü.-t nagyon szidják.
2- egy év alatt megtanulnánk a nyelvet középszinten, és én dolgoznék kint.
3-megfontoljuk, Norvégia jónak tűnik, de állítólag nem túl jó az oktatás.
2016. nov. 20. 16:13
5/9 anonim válasza:
A VOX (német) csatornán a Goodbye Deutschland műsorban van egy német orvos aki 10 éve a családjával észak Svédországba költözött. Elégedett mindennel, nézd meg, ha érdekel, de lehet nem elérhető Magyarországról. Kanada is szóba jöhet, olyan műsor is volt már párszor.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, Svédországban egy kicsit kételkedem ugyanis nagyon már már túlzóan liberális. Finnországban gondolkodtunk még de egy ismerős szerint pocsék az eü.
2016. nov. 22. 17:16
7/9 anonim válasza:
Egy műsort láttam Svédországról, az angol riporter szerint a liberalizmus csak álca, valójában minden külföldit lenéznek az eredeti svédek , nagyon rasszisták. Szerintem van ott is jó pár magyar orvos, biztos adnának neked pontos infókat , ha rákeresnél. Az évi 2 hónap szabadság egyébként ott teljesen normális .
8/9 anonim válasza:
Tényleg rasszista sokan, mert már besokaltak. Van sok orvos és sokan nem szeretik.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, fel fogom venni a kapcsolatot ismerősökkel.
2016. nov. 23. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!