Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön élők véleménye?

Külföldön élők véleménye?

Figyelt kérdés
Szeretnénk családostól elköltözni külföldre, leginkább kalandból, de hosszútávra tervezünk, ha minden összejön. 3,5-en vagyunk, én 35 f vagyok, a feleségem 33 éves, és várandós a második gyermekünkkel. Olyan országba szeretnénk menni, ahol hideg a klíma, tehát nyáron is max 20-25 fok van, ahol jó az oktatási rendszer és az eü, és ahol rengeteg a hegy. Imádjuk a hegyeket. A nyelv nem akadály, ugyanis egy évet szánunk felkészülésre, majd elindulunk valahova. Ami az állásokat illeti, én fogok dolgozni, sürgősségi oros vagyok. A feleségem pedig otthon lesz a gyerekekkel. Ami fontos hogy szeretnénk új kultúrát megismerni és szerintünk addig jó kimenni amíg kicsik a gyarekek. Előre köszönöm a VÉLEMÉNYEKET, ÉS A NORMÁLIS VÁLASZOKAT!

2016. nov. 20. 11:28
 1/9 anonim válasza:
Finnország? Ott nagyon dicsérik az oktatást a kisebbeknél.
2016. nov. 20. 11:38
 2/9 anonim válasza:
20%
nos ahhoz adott ország nyelvét sem ártana beszélni,mert tényleg csak a kaland marad (ami gondolom nem lesz olcsó mulatság egy egész családot érintve).kérdés inkább,hogy mihez értesz és milyen nyelven beszélsz?
2016. nov. 20. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:

2-es! Irta, hogy sűrgősségi orvos.

Kérdező. Svédországot nem ajánlom, pedig kapkodnának utánad és északabbra még hideg is van. De szar at eü és az oktatás is.

Norvégia, Finnország biztos jobb.

2016. nov. 20. 13:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

1-Finnországról sok jót hallottunk oktatás terén, de az eü.-t nagyon szidják.

2- egy év alatt megtanulnánk a nyelvet középszinten, és én dolgoznék kint.

3-megfontoljuk, Norvégia jónak tűnik, de állítólag nem túl jó az oktatás.

2016. nov. 20. 16:13
 5/9 anonim ***** válasza:
A VOX (német) csatornán a Goodbye Deutschland műsorban van egy német orvos aki 10 éve a családjával észak Svédországba költözött. Elégedett mindennel, nézd meg, ha érdekel, de lehet nem elérhető Magyarországról. Kanada is szóba jöhet, olyan műsor is volt már párszor.
2016. nov. 22. 09:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, Svédországban egy kicsit kételkedem ugyanis nagyon már már túlzóan liberális. Finnországban gondolkodtunk még de egy ismerős szerint pocsék az eü.
2016. nov. 22. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy műsort láttam Svédországról, az angol riporter szerint a liberalizmus csak álca, valójában minden külföldit lenéznek az eredeti svédek , nagyon rasszisták. Szerintem van ott is jó pár magyar orvos, biztos adnának neked pontos infókat , ha rákeresnél. Az évi 2 hónap szabadság egyébként ott teljesen normális .
2016. nov. 23. 07:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Tényleg rasszista sokan, mert már besokaltak. Van sok orvos és sokan nem szeretik.
2016. nov. 23. 15:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, fel fogom venni a kapcsolatot ismerősökkel.
2016. nov. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!