Informatikuskent jók lennének az elhelyezkedési lehetőségeim külföldön?
Most sokalltam be attol, ami itthon van, menni akarok. Meg fogalmam sincs, hogy kell elkezdeni a tájékozódást, de informatikuskent fogok boldogulni, nem?
Munkaszervezo cégnél erdemes jelentkezni vagy egyenesen külföldön?
Lehet, hogy mindenki (köztük persze ti), akinek eszébe jutott külföldre menni, az egyből tudott mindent, de erdekes, hogy olyanok papolnak értelmi szinvonalrol, akik nem bírnak a kérdésre válaszolni.
Esetleg ha ide téved egy megfelelő IQ-jú ember, erdekelne, hogy magamnak erdemes állást keresnem kinti cégnél (tehát direktbe jelentkezni), vagy állás közvetítő cégen keresztül?
Tévedtem!Te nem is tajekozatlan vagy hanem egyszerűen buta!
Papolsz itt az iq szintről,mikozben egy csepp paraszt ész elég lenne a kérdés megválaszolásához,hogy melyik esetben jarnal jobban!
Vagy feltehetném neked úgy a kerdest,hogy mit gondolsz,az ilyen közvetítő cégek miből/kiből élnek........
De nem is kell valaszolj rá......
Tudom, miből élnek, edeske, de olykor lehet ertelme az ilyesminek, főleg olyan érdekelt volna, akinek van tapasztalata. De neked vagy nincs, csak elvezed, hogy tengernyi IQ-D magaslatarol ugathatsz - vagy van, de meg veletlenul sem arulnad el.
Mindenesetre en menni fogok, máshol mar kaptam segítséget, ahol a kérdéseimet normálisnak tartottak... Pl.ezert is akarok innen elhúzni. További jo idotoltest a pórnép alazasaval, felség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!