Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön élők, ha simán...

Külföldön élők, ha simán megkaphatnátok az ottani ország állampolgárságát, akkor igényelnétek vagy elég lenne a magyar?

Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nemsokára jogosult leszek rá, de nem fogok élni vele.
2016. nov. 14. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Már évek óta jogosult vagyok rá, de még nem igényeltem. Különösebben nem izgat a dolog, de pl igazolványok hosszabitását jó lenne, ha nem kellene otthon csinálni.
2016. nov. 14. 14:30
 3/5 anonim ***** válasza:
6 éve vagyok jogosult, de nem szeretném megcsináltatni, esetleg később.. Elég a magyar is :)
2016. nov. 14. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Én magyarban élek, így csak a tesóim nevében tudok írni, ők mindeketten igényelték azonnal amint lehetett, így most kettős állampolgárok. Egyik tesó német, a másik amerikai.
2016. nov. 15. 20:33
 5/5 anonim válasza:
Én három éve vagyok kint egyetemen. Csak akkor gondolkoznék el az igénylésen, ha mondjuk családot kezdenék alapítani vagy nagyon fix munkát kapnék. Most még nem vagyok benne biztos, hogy itt fogok élni 10-20 vagy több évig, ha meg pár év múlva esetleg elköltözöm, akkor minek?
2016. nov. 16. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!