Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ki hova megy az idén nyaralni?

Ki hova megy az idén nyaralni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 13:22
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

egy hétre Szilvásváradra,és mert úgysem megyünk máshova nyaralni, nagyon tömör lesz a "napirend" (Eger, Lillafüred, Szalajka-patak, Miskolc, Aggtelek stb.). Ráadásul elvisszük a két vadászgöriinket:D.

Aztán én megyek nyári táborba Balatonrendesre.

És hétvégénként (nem minden hétvégén ált. minden második szombaton) Badacsonyba ,mert 60 kmre lakunk tőle(ja és akkor 3 magyar vizslával:D).

De am nem igazán vágyom olyan "nagy" helyre,mert tavaly Görögországban voltunk,azelőtt meg Horvátországban, és sztem sokkal jobb itthon nyaralni.

Te?

2010. ápr. 22. 15:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

hmm még nem döntöttem el de szerintem megyek egy-két helyre, Párizs van tervben mindenképp mert ott már rég voltam, vagy Athén mert mikor ott voltam még kicsi voltam, meg talán valamelyik skandináv ország, tulajdonképp félreteszek most amit dolgozok egy 100ast és ahova van a malévnak járata, kiválasztok 4-5 várost és elmegyek mindenhova 1-1 napra :3 régóta tervezek világot látni, és most hogy van fizum+nagykorú lettem, mehetek akárhova egyedül :D

alig várom már ezt a nyarat!

2010. ápr. 22. 15:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Mivel mi Angliában élünk,így idén haza megyünk 2 hétre nyaralni...Pár napig Pesten leszünk(ügyeink intézése) majd pár napra Miskolctapolcára megyünk a barlangfürdőbe,pár nap Balaton,és tervben van egy 3 napos kék túra is..A többi napokon rokon látogatás lesz..
2010. ápr. 22. 15:44
 14/22 anonim ***** válasza:
én melózni fogok 5 hétig Pesten, hazajövök Miskolcra és szétpihenem az agyamat:D ez mondjuk nem abból fog állni, hogy alszok egész nap, mozgok sokat bulizok sokat, de tnaulni egy betűt nem fogok:D
2010. ápr. 22. 15:46
 15/22 anonim válasza:
100%
Mi északra megyünk. (Német, Svéd, Dánia, Norvégia, Finn) :)))
2010. ápr. 22. 16:41
 16/22 anonim válasza:
100%

én idén megyek Nápolyba, Szicíliára a barátomhoz, majd Tunéziába, utána Mallorcára, onnan át Barcelonába, majd Marseillesben.-- ezt kapom születésnapomra, hajóút. <3

de már voltam 1 hétig Belgiumba, és valószínűleg nyáron megyek Németbe, szeptemberben pedig Olaszországba :D tök jóóó

2010. ápr. 22. 19:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Még nem döntöttük el, de valószínűleg én egyedül lelépek Svédországba, a család meg mehet ahova akar.
2010. ápr. 22. 22:00
 18/22 anonim válasza:
talán sehova de majd kiderül
2010. ápr. 24. 10:13
 19/22 anonim válasza:

Családdal még nemtudom, szertintem egy 2-3 napra valahova leugrunk,

barátokkal pedig 1 hét Balaton :P

2010. ápr. 24. 16:46
 20/22 anonim válasza:
Régi álmom teljesül Sopronba megyek 7 napra nagyon várom hogy az egész várost bejárhassam.
2010. ápr. 25. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!