Ki hova megy az idén nyaralni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 13:22
2/22 anonim válasza:
1. Görög vagy olasz tengerpart
2. Tisza-tó
3. Harkány (talán, de ez még változhat)
5/22 anonim válasza:
Olaszország 3 nap... idén ennyire futja, de ezért is hálás vagyok!
6/22 anonim válasza:
Idén már sehova, nincs rá keret. Eddig az adóvisszatérítésből megoldottuk; most a csekkeket fizettük be belőle.......
7/22 anonim válasza:
Maldív-szigetek....
nah jó nem, ez csak egy álom és egy ideig az is marad.
Egész nyáron dolgozni fogunk...nem lesz ideő nyaralni és pént sem nagyon lesz rá :/
8/22 anonim válasza:
Eddig minden évben mentem 1-1 hétre valahova. Idén nekem is csak 3 napos kiruccanásra futja. Rómába, baromi olcsó repjeggyel, baromi egyszerű és olcsó szállással, semmi ellátással!
De legalább világot látok, ott még úgy sem voltam. Mellesleg a vonatjegy is drágább ma már, mint amennyiért én ezt a repjegyet találtam! :D
9/22 anonim válasza:
valószínűleg a Balatonra, néhány napra.
meg ha ráérek mikor kicsiny családom körbetekeri a Fertő-tavat, akkor megyek velük.
20/L
10/22 anonim válasza:
Siófok-ra, Balcsizok 2 és fél hónapot (csak azért mert itt lakom tőle pár km-re) Egyébként nem tudnék sehova menni, mert nyáron is meló van, meg amúgy is, manapság nincs pénz erre. Legalábbis nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!