Hol voltatok/hova mentek idén nyaralni? Sok választ! : )
nekem nem volt idén rendes nyaralásom... :-( mert családdal nem lehet összeegyeztetni hogy mindenkinek jó legyen
ezért velük csak egy hétvégét voltunk /péntek délutántol vasárnap délelőttig/ ott csak kirándultunk mert eléggé rossz idő volt
mivel szüleim dolgoznak így nem nagyon érnek rá
én sporttáborokba vettem/veszek észt ezen a nyáron inkább
voltunk 2naposon Balatonon /egyik reggel mentünk másnap este jöttünk/ itt edzettünk 2-2t este meg kalandparkba mentünk ez szupi volt:D
voltunk berényben az is rohadt jo volt ott 2-3 edzés volt egy nap közte programok 1 nap lementünk strandra is...
meg most lesz majd helyben egy 5 napos...
a maradék nap mikor nincs program akkor tanulok mert angolbol előrehozottazok májusban illetve utána majd nyelvvizsgáznom kéne...
Én barátnőmnél a medencébe :D xd
Még strandon se voltunk a rossz idő miatt :S
Én soha sehol se voltam sehová nyaralni de még táborba se.(nincs pénz)
L/15
Jövő hét szombaton megyünk Balatonmáriafürdőre a párommal egy hétre és nagyon remélem, hogy a keddi lehűlés után addigra tényleg 26 fok lesz ahogy írják!
Mi már voltunk itt tavaly és nagyon jól éreztük magunkat, egy egész nyaraló (5 személyes) csak a kettőnké volt, szerencsére nagyon olcsó áron találtuk. A másik utcában szabadstrand és 2 házzal arrébb disco található. De a lényeg, hogy végre kettesben leszünk mindentől és mindenkitől távol. Még az időjárás javulásában reménykedem, ha ebben is szerencsénk lesz akkor nagyon boldogok leszünk. :)
A részleteket majd aug. 20 után tudom elmesélni, ha érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!