Eddig milyen helyeken voltatok nyaralni? Mi a legjobb nyaralásotok helyszíne?
Balatonvilágoson, Fonyódon, Siófokon, Gyenesdiáson, külföldön Olaszországban Riminiben, és Horvátországban Sutivanban.
De ami a primet vitte az itthon Gyenesdiás, külföldön pedig Rimini volt.
Köszi a válaszokat! :)
Amúgy egyaránt gondoltam belföldre és külföldre is :)
Sok helyen megfordultunk, de a közelben Ausztriában éreztük a legjobban magunkat mindig, legyen az síelés vagy tóparti nyaralás. Sajnos nem olcsó.
Messzebbi célpontok közül mint városi célpont Párizst és Koppenhágát szerettük nagyon. Ontario maradandó élmény még.
Tenger, napsütés jellegű nyaralásnál talán nem volt szerencsénk, ott annyira egyik sem volt emlékezetes, hogy visszagondolva elájuljak tőle.
Belföldön Balatonfüred és Gyula amire mindig jó szívvel gondolok vissza. Tihany is gyönyörű és a Balatonfelvidék is felejthetetlen.
Székelyföldön az emberek és a természet miatt nagyon jó, de ez tudom hogy sok embernek nem elég, így nekik ez nem jön be.
Itthon nyaralás nekem csak a Balatonon volt, viszont oda minden évben megyünk, mert nagyon szeretjük.
Külföldön pedig voltam már Angliában kétszer (sok városban), Franciaországban háromszor (Párizs + Disneyland), Brüsszel kétszer, Bécs, Szlovákia sítáborok, Olaszország 2x (Rimini + Lido di Jesolo), Görögország 2x (Paralia + Stavros), és egyszer voltunk a Maldív-szigeteken.
A legjobb a Maldív-szigetek voltak, imádtam minden másodpercét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!