Hol voltatok/hova mentek idén nyaralni? Sok választ! : )
Görögországban voltam 2hetet:)
Nagyon jó volt
A válasz megírásának időpontja: 08-05 20:00
én csíkszeredai vagyok. :D ha valamiben segíthetek (pl. bulizós hely, étterem stb.), csak szólj nyugodtan.
márciusban voltunk Párizsban, na de ez nem a nyárhoz tartozik. igazából idén nem nagyon jött össze a nyaralás, megyek Félszigetre, Britney koncertre, voltam Pesten a barátnőmnél, talán sikerül elmenni Bécsbe anyukámhoz, de majd csak szeptemberben. ja és Kolozsváron is voltam lakást keresni. :)
szóval program az volt, csak nem igazán nyaralás.
2OL
Sofiában, a Grand Hotelben, nagyon király volt, egyszerűen imádtam, a várost is imádom :)
és még Monacóban, ott csak kempingeltünk, ez is tökéletes volt, bár kicsit drágább kategória
Spanyolországban (Lloret de Mar) voltam, pár napja jöttem haza. :(
Útközben megnéztük Olaszországot (Velence, Verona, Jesolo), visszafelé pedig Franciaországot (Nizza, Grasse, Cannes).
Lloret de Mar-ból pedig kiránultunk pár helyre: 1x Port Aventura, 1x Tossa de Mar, 2x Barcelona
Ezenkívül még megyünk 1 napra Szegedre, meg 1 vagy 2 napra valahová máshova.
08-10 17:29-nek
Szia!
Köszönjük szépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!